08 de gener 2018

Les imprudències, es paguen?



Festes de Nadal, 2017-2018, Puigcerdà.

·        *  Un pare i el seu fill, agafats de la mà, es posen a caminar per sobre de la superfície glaçada de l’estany de Puigcerdà. El gel cruix, però això no sembla preocupar el pare, que està tot cofoi de poder-li ensenyar al seu fillet una interessant nova experiència, per molt imprudent i suïcida que sigui.

·         * Un conductor arriba a la plaça Barcelona i en comptes de parar al pas de zebra, embesteix una senyora que passa. Aquesta se salva de miracle. L’excusa del conductor: ho sento, és que estava parlant pel mòbil i no m’hi he fixat! Gloriós!

·         * Un conductor atropella un nen petit i es dóna a la fuita. El nen ha de ser hospitalitzat. Del conductor, ni rastre.

·         * Una parella contempla embadalida davant de l’església, com els seus fills es fiquen dins de la caixa de decoració amb leds que hi ha. No paren de riure’ls la gracieta i de fer-los fotos. Els nens, a part de poder fer malbé la decoració, podrien electrocutar-se, però rai! Que macos que surten els nens a la foto, sembla que estiguin dins d’una gàbia, com els micos al zoo!


Són només quatre exemples. Segur que podríem fer-ne una llista ben extensa. Em pregunto d’on surt tota aquesta gent irresponsable i fastigosa que tenen el detall de visitar-nos de tant en tant. Sincerament, els ho dic de debò: us podríeu quedar a casa vostra en comptes de venir a tocar allò que no sona.

El que més m’emprenya és que després surten indemnes: no els passa res. Cap responsabilitat, cap angúnia, cap remordiment. Tant panxos. Certament, no sempre es paguen les imprudències!


1 Comments:

At 4:42 p. m., Blogger Unknown said...

A tenir en compte dos punts
1er. - Efectivament, surten indemnes com en el 99% dels casos
2on - Que no els hi passi res, que llavors el responsable es l’administracio corresponent.
A mi sempre m’han dit que a casa s’educa i a l’escola es va a aprendre. Doncs be... em sembla a mi que paren molt poc per casa (pares i nens).

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home