07 d’octubre 2023

Vergonya a l’alta muntanya

Sento amb força sorpresa i potser un xic de vergonya aliena que a la Val d’Aran, alguns municipis han decidit que no volen les autocaravanes on pernocten i malviuen molts treballadors del sector turístic, col·lapsant els aparcaments de les pistes d’esquí i dels municipis en qüestió.

 

Amb tota la barra del món, els recomanen que marxin a un càmping i que paguin el lloguer d’espai, sabent que els mateixos càmpings no volen que els “treballadors es barregin amb els turistes” i que els pocs càmping que els admetrien, tanquen a l’hivern.

 

A sobre, fins i tot els amenacen amb importants sancions si estacionen les autocaravanes on no toca, no sigui que donin mala imatge a la comarca.

 

Es pot ser més roí? No faré servir els adjectius en què estic pensant perquè soc una persona educada, però si fos un treballador del sector, els engegaria a pastar fang i aniria a cercar feina a qualsevol altre lloc on no em tractessin com un empestat.

 

O sigui, que volen treballadors baratets, no els facilitem habitatge, perquè van molt cars i estan reservats als pijos i a sobre no volem que es vegin, no sigui que ens espantin la sensible clientela. Senzillament, gloriós! Apa, nanos, sou perquè algú escrigui sobre vosaltres una tesi antropològica!

 

 

1 Comments:

At 4:54 p. m., Anonymous Anònim said...

Cada cop és més inconpresible i depriment veure fins on arriba la mesquinesa d’algunes “persones”.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home