18 d’abril 2020

Bad News, Good News


Suposo que heu llegit que l’altre dia va entrar en erupció al sud-est asiàtic el volcà Krakatoa i que poc després, alguns altres volcans del cinturó del foc del Pacífic també van entrar en erupció, cosa que no és anòmala, només infreqüent.

Alguns ho han vist com el preludi de l’Apocalipsi, afegit a l’actual pandèmia del Coronavirus. Però les bones notícies sobre les suposades males notícies, són que això, sempre que no es descontroli gaire, podria servir per refredar una mica el planeta i contribuir a apaivagar a curt termini l’escalfament global.

Les cendres d’aquests volcans arribaran a la part alta de l’atmosfera i l’enfosquiran. Això farà que rebem menys radiació solar en un moment en què n’hi ha més de la normal, per cert. Bona notícia, sempre que això no provoqui un efecte hivernacle, cosa que tampoc està prevista de moment.

Suposo que també heu pogut llegir que han aparegut llums estranyes al cel nocturn, des de rosaris de llumenetes alineades fins a una imatge borrosa d’una cosa que sembla una esfera. Podeu estar molt tranquils: no són els reptilians que vinguin a buscar els seus per endur-se’ls abans que tot se’n vagi a fer punyetes.

El rosari de llumenetes alineades són, per desgràcia, part d’un projecte de llançament massiu de petits satèl·lits de comunicacions. Dic per “desgràcia” perquè encara que aquest projecte tindrà importants aplicacions comercials, també farà la punyeta als observadors astronòmics de la Terra, que ja prou dificultats tenen amb coses com la contaminació lluminosa.

Sobre l’altre tema, no passa de ser el planeta Venus desenfocat, aquests dies que es veu molt brillant al capvespre. Sembla ser que alguns mòbils no el detecten prou bé. Fi del misteri dels ovnis. Ho sento. De moment, no venen a salvar-nos ni a destruir-nos.

Finalment, també deveu haver llegit quelcom sobre un meteorit que s’aproparà a la Terra i podria col·lidir-hi. Tranquils. No hi ha cap probabilitat seriosa que això passi. Les lleis de Newton, més que suficients per calcular aquestes coses, ho deixen claríssim. Podeu confiar en el geni de la Física, que de moment no serem anorreats per l’impacte d’un meteorit. Almenys de moment.

Si voleu estar preocupats per alguna cosa, ja sabeu quin és el tema de moda, que continua estant de moda i ho continuarà durant força temps. No abaixeu la guàrdia ni feu bestieses.



2 Comments:

At 7:11 p. m., Blogger Joana said...

Veus com sí que ho llegeixes tot!!!!

 
At 11:24 a. m., Anonymous Jordi said...

Ja m'has tret totes les il·lusions, jo esperava als Iluminatti fent coalició amb els reptilians per organitzar als MK-Ultra per dominar la terra i destruir el Reageton.
Talla rotllos.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home