05 de maig 2020

5G… ¡aigua!


Continuo llegint declaracions absurdes per les xarxes socials sobre el 5G. Primer, que produïa càncer i ara que és el responsable del coronavirus. De debò, reconec que hi ha gent que té molta imaginació i molt poca cultura, però és que la cosa ja cansa una mica.

Primer, fem una mica de memòria. Fa un segle, any més, any menys, quan es van començar a electrificar les ciutats, hi va haver un moviment de protesta que afirmava  que l’electricitat era dolenta i que ens acabaria matant a tots. Fins i tot cremaven els pals elèctrics. Us sona? El mateix que alguns fan avui dia amb les antenes 5G.

Després, farà cosa d’un parell de dècades, van començar a dir que els telèfons mòbils eren cancerígens i que produïen tumors en el cervell. Fins i tot es venien uns divertits gadgets per posar-te’ls a l’orella i evitar que les perilloses i malvades radiacions et fregissin la massa encefàlica.

Bé, si això hagués estat cert, tenint en compte la quantitat de dispositius mòbils, wifis i altra fauna hertziana que ens envolta, estaríem tots ben morts. Vaja, que no era per tant. Han pujat els percentatges reals de càncer? No.

I ara les antenes 5G, que ja se sap, les microones que emeten són dolentíssimes. Per si us interessa, la llum visible té moltíssima més potència que les microones i no diguem la llum ultraviolada. És curiós que molts d’aquells que detesten les antenes 5G se’n vagin després a prendre el sol a la platja o a la muntanya, quan se sap des de fa molt de temps que la radiació solar, sense protecció, és potencialment cancerígena. Que li ho expliquin als dermatòlegs i als oncòlegs.

I és clar, hi ha uns quants “informes” “científics” que afirmen que les antenes 5G són pitjors que el dimoni. A més a més, que es tracta d’una tecnologia poc estudiada i que caldria ser previnguts. Doncs no. I mira que és estrany, perquè hi ha un munt d’informes sobre el 5G i no n’hi ha cap de seriós que digui que és perjudicial.

Les microones de les antenes 5G són més direccionals que les de les antenes actuals. Això vol dir que són menys indiscriminades. A més a més, les microones no són radiacions ionitzants, que són les que poden tenir un risc real. Hauríem de viure al costat de l’antena, aquesta emetre a una potència colossal i, a sobre, a la freqüència exacta de ressonància de la molècula de l’aigua per a notar algun efecte nociu.

Però les ones electromagnètiques tenen el costum de disminuir la seva intensitat amb el quadrat de la distància. Això vol dir, que si ens allunyem una mica d’elles, la intensitat de la radiació cau molt de pressa.

I és que encara que les antenes 5G fossin lleugerament nocives en algun aspecte que no s’hagués detectat, estem envoltats per coses molt més perilloses, com el radó dels edificis, els rajos solars o la contaminació i bé que sobrevivim.

Ara, si voleu preocupar-vos perquè un senyor que no el coneix ni el Tato ha dit a internet que les antenes 5G són terribles perquè ell ho sap i li ho ha dit algú que hi entén molt, doncs vosaltres mateixos. Com si voleu creure en el nan invisible que viu a l’interior de les neveres i que és el responsable d’encendre i apagar la bombeta.

I el pròxim dia, desmentirem més mites: els chemtrails. Sic transit gloria mundi!



3 Comments:

At 5:04 p. m., Anonymous Jordi said...

A mi mafecta les hones de la güifi, hem fa heskrire duna phorma ke no hentenk

 
At 8:49 p. m., Blogger Joana said...

Ja se sap, sempre hi ha il·luminats. Quan apareix alguna cosa nova

 
At 11:23 a. m., Blogger yarhel said...

Jordi: ets una víctima de la vida moderna! XD

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home