04 d’agost 2020

Se va el caimán

L’anterior cap de l’estat espanyol ha fugit cames ajudeu-me cap a la república Dominicana, després d’enviar-li una carta al seu fill, actual cap de l’estat espanyol, entre patètica i indignant.

 

No torna els calés que suposadament ens ha estafat o hauria cobrat d’aquella manera. No demana perdó. A sobre pretén fer-nos creure que ho fa per fer-li un favor a la Corona, aquesta institució que va restaurar Franco via aprovació exprés de la Constitució, on podies votar que sí o si no venien els militars i seria pitjor.

 

La monarquia es basa en el fet que hi ha una persona que és superior als altres ciutadans, a qui iguala en el fet que tots som súbdits i ell el sobirà. Representa la sagrada unitat de l’estat, en qui cada cop hi creu menys gent, fins i tot a la resta de les Espanyes.

 

El monarca és inviolable. Això vol dir que pot fer allò que li vingui de gust i ningú no li pot fer res. Ara sisplau que algú digui allò “que la justicia es igual para todos” que em pixo de riure.

 

El monarca representa una casta d’individus, lacais de l’estat, servils i sense escrúpols que viuen de la mamella de l’estat, és a dir, dels impostos dels ciutadans suposadament lliures. Lliures per pagar a Hisenda, és clar.

 

Espanya és una democràcia (ehem!) on una persona està per sobre dels altres, no l’ha escollida ningú i a sobre endolla la seva família als pressupostos generals de l’estat, novament, els diners de tots els espanyols.

 

El monarca actual, lluny de representar-nos a tots, quan va veure amenaçada la gallina dels ous d’or que era Catalunya, va sortir per la tele a esperonar les forces de l’ordre públic amb allò tan nostrat de “a por ellos, oé, oé, oé”. Bé, potser els “oès” se’ls va estalviar, però tothom ho va entendre perfectament.

 

El monarca actual ho és per ser fill de l’anterior monarca. Sí, aquest que ha hagut de fugir per no enfrontar-se a la Justícia espanyola, aquesta senyora tan soferta que molt em temo, no és només cega, sinó que té una aturada multifuncional que fa por.

 

Potser ara, lluny de les càmeres, l’Emèrit podrà continuar fent dues de les coses que més li agraden a la vida (després d’acumular diners): fornicar i anar de cacera a Botswana.

 

Però no us hi confieu gaire: el sistema ha decidit que la monarquia ja li va bé, així que tindrem rei per estona, aquest o un altre. I a més, els Borbons sempre tornen.