14 de juliol 2020

Massificacions


Es parla moltíssim darrerament que en determinats indrets -molts- es produeixen grans aglomeracions de gent: al cim del Pedraforca, en certes pistes forestals, al mercat dominical de Puigcerdà, les discoteques, als carrers comercials cèntrics, etcètera. I jo em pregunto: a algú li estranya, realment?

Som una comarca turística -més o menys- o com a mínim, destinataris de segones residències i després d’un període en què molta gent ha hagut de quedar-se a casa seva tancada, tothom vol gaudir de la llibertat.

Com que som molts i els espais són limitats és natural que determinats llocs se saturin. Però no és res nou. La Cerdanya, durant el mes d’agost ja és això: cues i saturació. I més tard també: penseu en la temporada de bolets, com es posen les muntanyes.

L’única cosa que podem demanar és que la gent dugui posada la mascareta, almenys allà on hi ha aglomeracions de gent. No sé si té molt sentit dur-la enmig del bosc si no hi ha ningú pels voltants, però sembla que la llei hi obliga, així que, què hi farem!

Però com a mínim, mantinguem les mínimes mesures de seguretat, d’higiene i de control per tal d’evitar rebrots i que ens tornin a tancar a tots a casa una altra temporada i que l’economia, aquest cop sí, se’n vagi definitivament a fer punyetes.



1 Comments:

At 2:00 p. m., Blogger Joana said...

Si vas d'excursió no cal portar la mascareta, es considera fer esport.
la higiene personal, és un aspecte que a la gent encara li falta molt per arribar, si lña gent anés neta i pulida, potser no caldrien tantes mascaretes. Hi ha gent que fa molta angúnia...de veritat, i en aquests, jo mantinc i he mantingut sempre la distancia

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home