16 d’abril 2020

Cròniques mundials del coronavirus


Donem un cop d’ull a com estan les coses relacionades amb el coronavirus al voltant del món (al llarg del món, pels terraplanistes):

La ministra de salut de Bèlgica prohibeix activitats sexuals no essencials de tres o més persones en àrees interiors per a combatre el covid-19. Analitzem la frase: què vol dir activitats sexuals “no essencials”? Es persegueix el “poliamor” a Bèlgica? Només està prohibit en àrees interiors? Vaja, s’autoritzen les orgies als parcs públics o ja es consideraven prohibides anteriorment? Bé, reflexionem-hi.

A Espanya, enxampen l’expresident del Govern, Mariano Rajoy, fent esport pel seu barri, malgrat les ordres de confinament. No sé què és pitjor: si que se salti la llei o que li digui “esport” a aquesta mena de caminar de pressa que té, que sembla que tingui fluixera intestinal i no arribi a temps al lavabo.

El Govern espanyol envia 1.714.000 mascaretes a Catalunya. El número, evidentment, és totalment aleatori i no té res a veure amb l’any 1714. Que en som, de malpensats, els catalans! Mentrestant, a Madrid se’n deuen estar pixant de riure per la subtil ocurrència d’alguna ment privilegiada.

Uns veïns de Pradejón, a la Rioja, tenen la brillant idea de fer una barbacoa a l’aire lliure (malgrat el confinament) i el fum es veu des de quilòmetres de distància. Quan la policia els va interpel·lar van dir que estaven “cremant escombraries”. La graella els va delatar. Mala sort, nois: s’han de cuidar els detalls!

Un operari és enxampat amb tota la seva família a l’interior de la furgoneta de treball. La família que treballa unida, es manté unida. Per desgràcia, no va colar.

La reina d’Anglaterra va fer una intervenció pública per la televisió per parlar de la crisi del coronavirus. Se li va ocórrer vestir-se amb una jaqueta verda i la gent, que té molt temps lliure i està força avorrida, ha aprofitat per aplicar tècniques de chromakey i li han fet tota mena de memes a costa seva. Aquí us deixo l’enllaç si voleu riure una estona: https://www.nosolofreak.com/2020/04/la-reina-de-inglaterra-se-pone-un-traje.html

Pertot arreu del món, els animals han recuperat el seu hàbitat i ara podem trobar tot tipus de fauna pels carrers de moltes ciutats. Si és natural trobar micos a l’Índia o senglars a Barcelona, no és tan freqüent trobar una zebra pels suburbis de París.

Als Estats Units, això d’explicar que la gent ha de servar una distància de dos metres és complicat, ja que són molt fans del seu sistema de mesures i això dels metres no els agrada gaire. Així que s’han inventat una nova mesura de distància més intel·ligible per a ells: el caiman. Entre dues persones cal deixar una distància d’un alligator (un caiman). Apa que no!

Al Regne Unit estan dessolats: la seva principal preocupació és que no saben quina sortida donar-li als 24 milions de litres de cervesa que s’emmagatzema als bars tancats i que està a punt de caducar. No són descartables ocupacions fraudulentes dels establiments, amb o sense sexe autoritzat entre tres o més persones.

També a Gran Bretanya, un carter de nom Jon Matson, es disfressa cada dia de manera estrafolària a l’hora de lliurar el correu, amb la qual cosa, fa més amè el seu treball i la gent està encantada d’obrir-li la porta per veure de què va disfressat avui. Qui no corre, vola.

I a Dinamarca, han decidit combatre l’acaparament de productes als supermercats aplicant una curiosa versió de la llei de l’oferta i la demanda. Si vols un pot de gel desinfectant, has de pagar 5,50 euros; si en vols dos, 134 euros. Apa, ho deixo aquí.



3 Comments:

At 11:12 a. m., Anonymous Jordi said...

Inspirat, molt inspirat. M'has fet riure.

 
At 2:22 p. m., Blogger Joana said...

Llegeixes tot el que es publica? Carai!!!! El que em sap greu és tota la cervesa feta malbé! I el sexe a Bèlgica!!

 
At 2:31 p. m., Anonymous Sara said...


Bravo, i m'ha encantat lo de "terraplanistes"

No patiu per la cervesa, està tenint sortida o ... entrada!!!

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home