31 de març 2020

Irresponsabilitat total


Llegeixo a les xarxes socials (amb foto adjunta) que els Agents Rurals han multat unes persones (em temo que de fora de la comarca) que havien pujat per una pista forestal a fer esquí fora pistes.

Primer: si són de fora, haurien de ser a caseta seva confinats com tothom que valora la seva vida i la dels altres. Aquests no la deuen valorar gaire.

Segon: els Agents Rurals s’arrisquen a un potencial contagi per part d’aquests desaprensius.

Tercer: non solum sed etiam, fer esquí fora pistes ja és una activitat prou arriscada quan no hi ha pandèmies, no cal dir que si ara s’hagués de mobilitzar un equip de rescat de muntanya, encara pitjor: riscos de contagi, treure recursos d’on calen (policies, metges, helicòpters), etcètera.

Molta gent comença a estar-ne tipa de l’actitud prepotent i arrogant d’alguns elements incívics i xulescos que no saben respectar una ordre de confinament i que a sobre es creuen més llestos que la resta de mortals.

Les multes se’ls en foten. Molts d’ells tenen prou diners perquè ni els importi. Crec que els haurien de condemnar a fer hores de treball comunitari en hospitals i residències, a veure si així els tornaven a entrar ganes d’anar a fer el ximple a la muntanya.

Però em temo que això no passarà. El que sí que passarà és que l’animadversió que algunes persones senten per la gent de fora de la comarca, augmentarà, cosa que no és justa, perquè estic convençut que la majoria de forans no són així i són respectuosos, però ja sabeu què passa, oi? Que acaben pagant justos per pecadors.



1 Comments:

At 6:40 p. m., Anonymous Jordi said...

Pobrets, els tenim que donar una paga.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home