29 d’octubre 2008

Els naps dels consellers

Diumenge passat, a Ger, en el marc de la festa del Nap, van ser-hi a taula ni més ni menys que tres consellers de la Generalitat. Caram, quin èxit de convocatòria! Serà cert que el nap cerdà té propietats miraculoses?

Ja se sap que els consellers van allà on hi va la gent. Així, poden donar la maneta als indefensos ciutadans, sortir a la foto (que és l'important, no ho perdem de vista) i fer veure que es preocupen pel país i les seves gents. I de pas, omplir la panxa amb un bon àpat, cosa que sempre s'agraeix.

Ailàs, la foto! Sembla que als nostres polítics, l'única cosa que els importa és sortir a la foto. Mireu si no al president Zapatero, mig histèric perquè no l'han convidat a les cimeres mundials on es "refundarà" el capitalisme. Ja em perdonareu, però si aquesta colla de dirigents han de refundar el capitalisme, ja podem començar tots a tremolar.

Però això rai! L'important no és resoldre la crisi econòmica, que a Espanya està fent de les seves i molt. No: l'important és sortir a la foto. Ja se sap: uns es venen l'ànima per sortir a la foto de les Açores i altres per sortir a la foto del G-20. Sí és que al final són tots tallats pel mateix patró.

I què fan els nostres polítics? Es gasten els calés en luxosos gadgets per als seus cotxes oficials, van de sopar oficial en sopar oficial (en cotxe oficial), amb despeses pagades, dietes i sous extraordinaris.

Com voleu que aquesta colla que té les butxaques i les panxes plenes, molts dels quals no han treballat mai en sa vida, que porten els seus fills a l'escola privada, que van a la sanitat privada i que no saben què vol dir agafar el transport públic, arrangin els problemes del país?

Res, home, res, gaudiu del nap de Ger i, si podeu, guardeu-vos uns quants de sencers per fer-los servir de nas postís. Segur que tindreu un gran èxit i mai se sap quan caldrà fer riure l'audiència.

5 Comments:

At 11:53 p. m., Blogger Salvador said...

La veritat, al veure el títol m'has fet por :-)

 
At 9:51 a. m., Blogger ALP2500 said...

Bé això no deixa de ser nou a les nostres contrades, fer festes populars per a la gent de fora, en quan apareixa a la foto també es un punt perquè això dona classe de popular al polític en questió.
En quan al Benach i el tunning del seu cotxe, esta bé que se li estiri de les orelles però nomes a ell? i el politic sociata president de Galicia que s'ha decorat un depatx amb monedes d'or, o potser parlem de tots els politics del pp i psoe que van tots amb el famós A8, o també podem parlar de aquella senyora que va a prendre vermuts amb el saura que bota un bmw i parlant del senyor Saura gran acusador potser la memòria es efímera i no recorda lo que va costar la reforma que va fer en el seu despatx decorant-lo al estil Feng Shui. En Benach ha rectificat potser no ho tindrien que fer els demés també?
La política està podrida però no només al nostre País, i el problema es que nosaltres reconeixem el nostre delicte mentre que els altres s'ho passen tot per el forro de la corbata.

 
At 10:47 a. m., Blogger Yarhel (Enric Quílez) said...

Ai sí, el famós feng-shui. M'encanta com aquests pseudoprogres es gasten els nostres calés en -seré diplomàtic- bestieses sense cap ni peus. Certament, el Molt Honorable, almenys ha demanat disculpes, que els altres, com si sentissin ploure...

 
At 1:48 p. m., Anonymous Anònim said...

Si home i que més, encara serà un sant, clar com que porta la senyera penjada, tots a disculpar-lo. Va home va, no sigueu rucs, s'ha aprofitat, una vegada més, de la seva condició. O ja no recordeu quan la vaga de transportistes , ell anava pel carril bus o marge de la carretera de reus a BCN.
als alguns d'Erc se'ls veu el lleutó i clar com que ara la GenCat i posar tants diners a ALP2500 potser hi ha algu aqui que l'interesa deixar-los bé
ho heu agafat??????????? ( en especial al firmant ALP2500 )

salut i vagi bé aquesta temporada de neu
elmolinero
www.telefonica.net/web2/veinslamolina

 
At 3:59 p. m., Blogger ALP2500 said...

el signant com a Alp2500 per alusions a una persona que signa com anònim per no deixar el seu nom només li tinc que dir que d'entrada jo no soc ni votant ni afiliat a Erc, però que un diari com l'Abc només parli del Benach podem parlar de molts altres te la seva guasa, perquè no parlen dels diputats Valencians que disposen de dos cotxes, A8 per mes senyes o altres. Però clar nosaltres els catalans sempre som mes papistes que el papa,
En quan als Calers que posa la Generalitat de Catalunya a Alp2500, senyor vostè potser es de la Molina però la ignorància no li don dret a parlar de coses que no son certes. i a mi deixar be o no als polítics d'Erc potser si haguès perdut el temps i hagués passat per el meu blog haguès vist lo bé que deixo als politics de la meva nació.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home