27 d’agost 2008

Tàctiques de guerrilla

Dilluns va haver a l'Ajuntament de Puigcerdà un Ple força mogudet. En ell s'havia d'aprovar la remodelació de les places del centre de la Vila i es preveia que seria tumultuós, donat que els botiguers -que estan en contra de fer aquesta reforma si no se soluciona conjuntament el problema dels aparcaments que necessita Puigcerdà- van anunciar que hi assistirien.

És normal que els familiars i amics dels regidors de l'equip de govern estiguessin entre el públic a la Sala de Plens. No ho critico. Tothom té dret a ser-hi. El que trobo forca "curiós", per no dir que delirant, és que es mobilitzés gent dels casals d'avis per què omplissin la Sala de Plens i els botiguers no tinguessin lloc.

Així, es donava la curiosa paradoxa que els principals interessats s'havien d'esperar al carrer, mentre que els que estaven a dins no sabien ni de què anava el Ple. La cosa es va descobrir quan alguns d'aquests "espontanis" assistents sortien al carrer i els botiguers els preguntaven:

- Com ha anat el Ple?

- Ah, no sé, jo he vingut perquè m'han dit que havia de venir.

Té conya la cosa! Bé, sembla una tàctica més pròpia d'altres èpoques i d'un altre tipus de país. Ai democràcia, democràcia, quants crims es cometen en nom teu!

11 Comments:

At 11:30 a. m., Anonymous Anònim said...

Trobo molt mes greu el que va dir el portaveu de CIU sobre el tema de les flors. Es va donar el contracte a dit.

 
At 1:12 p. m., Blogger Juan Amaro said...

Algo acerca de eso escuché, por parte de jardineros que participaron en el concurso de mantenimiento.

Uno de ellos llegó a afirmar que lo de las flores era para el pueblo invertir en hacer bonito, pero que en realidad alguno se había llenado el bolsillo.

Con lo relacionado a lo del lunes, es vergonzoso, da pena ver cómo se sirven de los pobres abuelos para intentar tapar la boca de los comerciantes.

Las afirmaciones de que los comerciantes no han puesto un centimo es algo patético, impropio de alguien que gobierna.

O acaso los impuestos en la villa no existen?

 
At 2:49 p. m., Blogger Meister said...

No és per res... però potser hi vas anar al ple?

Jo hi vaig anar i no es va mobilitzar ningú dels casals d'avis. El que passa és que la majoria de la gent que va a aquests llocs és gent gran (només cal mirar l'assistència a altres plens) i una altra cosa... és que la gent gran no està al corrent del tema places? Només els joves o empresaris o botiguers n'estan al corrent?

Crec que els principals arguments cauen per si sols.

I un altre tema, que no tenim dret els altres ciutadans "no botiguers" de defensar els nostres interessos en el tema places? No és menys legítim defensar la peatonalitat de les mateixes que les reivindicacions dels botiguers?

Crec que en aquest post no has estat equànim... ho sento.

 
At 2:50 p. m., Blogger Meister said...

I el tema flors, vaja, un escàndol. Ningú s'ha ficat diners a la butxaca perquè el contracte era públic, però el responsable potser s'ho hauria de fer mirar. Maleïts 50.000€ gastats en floretes quan fan més falta, per exemple, a cultura.

 
At 2:55 p. m., Blogger Meister said...

I pel mentider de l'Amaro, que no para d'insultar-me al meu propi bloc:

1.- Para.

2.- Ets un mentider pel que fa a la colla.

3.- Et fiques en tot quan hauries d'estar empadronat a Prats.

4.- Amb gaire gent que faci com tu, aprofitar els serveis de la Vila i després pagar els impostos a Prats, com vols que hi hagi diners?

5.- No eres tan amic de la Chus Vacas? Com és que llegeixo que ara l'odies? Tu ets del vent que bufa, i un titella de l'oposició perquè ara mateix et convé. La tàctica electoral de CiU va ser anar per totes les associacions (AUCer, colla gegantera, penya barcelonista, associacions de veïns...) prometent locals nous, noves subvencions, poder per als responsables o poder a qui no tenia responsabilitat...

En resum, Amaro, titella, del vent que bufa, demagog, mentider i maleducat.

 
At 3:26 p. m., Blogger Meister said...

Permeteu-me una petita rectificació. Noves informacions que he esbrinat. Resulta que potser sí que va anar algú a "convocar" gent del casal d'avis. 4 o 5 velletes pel que sembla que ara ho han fet públic. Està per comprovar-ne la veracitat de la font, però en tot cas, PER MI això és INTOLERABLE. I sigui qui sigui el responsable, hauria de dimitir immediatament.

Així com el que s'ha gastat els 50.000€ a dit per les flors, si és que realment ha estat així.

 
At 5:04 p. m., Anonymous Anònim said...

Mes que un ple, semblava un bis a bis Piñeira-Planella. Guinot estava gairebé adormit, aquest home ja no te edat per aquestes coses. La Mº Teresa anava apuntant coses, almenys significa que feia la seva feina i estava atenta, la resta ni fu ni fa. Podrien estar tots els plens amb molta gent com el de abans d'ahir.

 
At 5:35 p. m., Blogger Yarhel (Enric Quílez) said...

Home, Meister, tampoc és per què dimiteixi ningú. Jo només ho deia perquè em feia gràcia que es convoquessin persones dels casals per impedir l'entrada dels botiguers.

Però és que a part, crec que és un error. A veure, potser algú se m'emprenyarà per això que diré ara, però és el que opino:

Hi ha molta gent que tota la força se li va per la boca. Molt protestar, molts cartellets, però sé de bona tinta que molts d'ells han tingut la possibilitat de fer mobilutzacions molt més espectaculars i no han gosat. I ara, quan ja no s'hi pot fer res, tot són cridòries i crits de dimissió.

Doncs molt malament. Que haguessin pressionat quan tocava i no el dia del Ple. Estaré d'acord o en desacord, però per mi un Ple és sagrat. Allà són els nostres representants electes. Em sembla bé que es queixin, però no era el lloc ni el dia. És la meva opinió.

D'altra banda, Sr. Alcalde, deixi'ls que cridin i es queixin. D'aquí quatre dies, ja no se'n recordaran. En canvi, si se'ls impedeix l'entrada ni que sigui amb mètodes lícits, no es poden esbravar i després donen més la tabarra.

És així de simple. A la gent se li ha de donar allò que en castellà se 'n diu "el derecho a la pataleta".

Sobre això que si s'han concedit els 50.000 euros a dit, si teniu proves ho podeu denunciar. Si no, deixeu el tema perquè esteu fent acusacions greus sense proves.

 
At 8:57 p. m., Blogger Meister said...

Ja saps que a vegades em surt la llepada radical... xD

En tot cas, ja hi ha representants electes que cobren per fer la seva feina.

Jo tampoc crec que el dia del ple fós el lloc idoni, ja que es va obrir un període per presentar al·legacions al projecte i no en van presentar ni una.

Demà es preveu gresca, potser per congregar més gent del poble seria interessant que hi anessin tots en banyador cutre, almenys algun voyeur despistat atraurien. És una proposta amb bona fe, no malpenseu.

 
At 9:13 a. m., Blogger Yarhel (Enric Quílez) said...

Per desgràcia, no en sé res de com va acabar això dels banyadors cutres ni he vist cap foto. Amb les ganes de riure que tenia...

 
At 10:42 a. m., Blogger Juan Amaro said...

Espero que Enric mida mis comentarios de la misma forma que permite expresarse a otros que participan.
Cuando emito una acusación la hago basado en pruebas.
Por lo que creo justo que el señor Enric pida a ese participante una rectificación o una aportación de pruebas ante la acusación que efectúa a mi persona.
Eso sin tener además en cuenta el resto de falcias y agravios que en mi personas vierte.
Espero entonces, el mismo trato y la misma tolerencia que Enric dispensa para ese participante de lo contrario, la parcialidad estará más que manifiesta.
Una cosa es amistad y otra premitir de forma reiterada y pasiva injurias y agravios.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home