22 d’abril 2013

Sobre el nou pàrquing de Puigcerdà



L’altre dia, l’oposició al govern municipal criticava la futura ubicació del proper pàrquing que es farà a Puigcerdà i suggeria que es fes als patis dessota del Museu Cerdà. No cal dir que no hi estic gens ni mica d’acord.

Els pàrquings del Museu són dels pocs espais de Puigcerdà relativament a prop del centre (especialment ara que hi ha ascensors) i que mantenen la seva gratuïtat. Si es fes allà el nou pàrquing, la gratuïtat se n’aniria a fer punyetes.

Perquè suposo que la gent serà conscient que el nou pàrquing, especialment si és de 150 places, difícilment podrà ser gratuït. Si ho fos, la gent hi deixaria el cotxe sense cap limitació de temps i tindrien un pàrquing gratuït pel morro, sense necessitat de pagar, cosa que representaria un greuge amb la resta de ciutadans que han de pagar un pàrquing per tenir estacionat el seu vehicle.

I pitjor encara, no solucionaria en absolut el problema de l’aparcament a Puigcerdà, perquè estaria permanentment ple de cotxes de gent del poble. Així doncs, a menys que algun mecenes increïblement ric decideixi de regalar-li a Puigcerdà un pàrquing gratuït de 600 places, em temo que l’opció triada per l’Ajuntament, tot i que no és ideal, és almenys realista.

1 Comments:

At 10:54 p. m., Anonymous Anònim said...

Era aquesta la promesa?

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home