25 de setembre 2008

Grues

Fa uns dies comentava que trobava sospitós que ara que calia omplir les arques municipals perquè "no hi ha calés" -ja sabeu, el mantra de l'actual administració- cada dia veiés passar la grua amb algun cotxe carregat, quan abans això era estranyíssim, gairebé impensable, no fos que espantéssim el turisme.

Bé, es va comentar que potser era casualitat i que podria ser que simplement s'estiguessin fent les coses bé. Llavors, cada dia, a l'hora de dinar, arribo a casa i veig un munt de camions estacionats en una zona on no hi poden ser.

Vaja, a aquests no se'ls pot endur la grua: són massa grans. Hom podria esperar que l'autoritat competent fes alguna cosa, no sé, per exemple, multar-los, cridar-los l'atenció, el que fos. Però res de res. Ells aparquen en una zona urbana, residencial i plena de criatures i es queden tan amples.

I no serà que no poden deixar els camions ben a prop, però no, els han de deixar davant de casa no sigui que s'herniïn de tant caminar. En fi, que si tinguéssim una grua municipal prou grossa, l'Ajuntament s'estaria fent d'or i els veïns podríem estar tranquils. Així que, senyors de l'Ajuntament, vagin pensant en demanar-li una megagrua als reis d'Orient que falta ens fa. I si no hi creuen perquè són republicans, doncs al Papà Noel.