24 de gener 2007

L’avinguda del Segre

L’avinguda del Segre és una important artèria de tràfic entrant i sortint de Puigcerdà. Darrerament s’han realitzat treballs de condicionament de les voreres a quasi bé tot al seu traçat. A tot? No! Perquè un petit llogarret d’irreductibles es manté ferm contra el Cèsar. Ui, això és d’Astèrix, oi?

Doncs bé, hi ha un tros de vorera, concretament la que hi ha davant del número 8 de l’esmentada avinguda que està a mig fer… des de fa ja un munt d’anys. El motiu pel qual aquest fragment d’avinguda es troba “castigat” a l’ostracisme m’és del tot desconegut.

No serà perquè els veïns dels immobles circumdants no paguem impostos municipals, perquè en paguem. Vaja si en paguem! Però no: per algun estrany motiu sembla que estem condemnats a trepitjar el ciment esquerdat en comptes de gaudir, com la resta de veïns de la zona, de llambordes.

La situació és especialment empipadora quan plou o neva, ja que es formen bassals i cal anar-los esquivant entre una carretera força concorreguda i un terraplè considerable. Total, és igual, havent-hi hospitals…

Estic convençut que hi ha prioritats més urgents al nostre municipi que la vorera de l’avinguda del Segre, però és que aprofitant que l’han feta nova a tot el vial, podrien aprofitar i enllestir-ho d’una maleïda vegada.

Clar que, tenint en compte com van les coses, suposo que és com la variant d’Age que “s’acabarà quan s’acabi”. Sàbies paraules que demostren un gran sentit comú i una irrefutable lògica matemàtica.

2 Comments:

At 11:50 a. m., Anonymous Anònim said...

Si nomes fos aquesta vorera, encara. No es l’únic cas, desgraciadament tenim mes casos de manca de voreres o que si hi son però no estan transitables. La variant d’Age trigarà a fer-se, perquè resulta ser que la tenia que haver fet el constructor d’aquelles cases tan maques “d’estètica ceretana” i resulta que ara la propera promoció esta aturada per ordre judicial. Si no s’aixeca aquesta ordre, la tindrà que fer l’ajuntament. Ja podem esperar.

 
At 12:20 p. m., Blogger Yarhel (Enric Quílez) said...

El cas de la variant d'Age em temia que depenia del tema judicial, però no estava segur. Ara ja ho sé.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home