28 d’agost 2012

Verd "botellón"


He llegit a la premsa que l’ajuntament de Puigcerdà vol gastar-se 110,000 euros de recursos propis més 78,000 que posa la Diputació de Girona per fer un parc a l’entrada de Puigcerdà, a la zona de les naus industrials.

Sense entrar a discutir si no hi ha altres prioritats que gastar-se aquests calés en un nou espai públic –cosa força discutible- cal preguntar-se quin serà l’ús que se li donarà a aquest equipament. La intenció inicial és que esdevingui un parc o zona esportiva, però tenint en compte el lloc on es troba ubicat, més aviat serà un espai perfecte pels “botellons” del dissabte per la nit.

A veure, no siguem innocents: si condiciones un espai gran al costat de totes les discoteques del municipi i zona de lleure nocturna en què s’ha convertit la zona, acabaràs atraient per les nits un determinat tipus de “públic” que, diguem-ho clarament, brilla pel seu poc civisme i bon comportament.

A part de ser una possible zona de “botellón”, el possible mobiliari urbà que s’hi posi, per no parlar de l’arbrat, si és que realment es vol fer una zona verda, té els dies comptats.

És evident que l’espai actualment fa pena i que alguna cosa cal fer-hi, però no tinc molt clar que gastar-se un munt de diners en fer una zona verda allà solucioni res i, a més, no acabi comportant nous problemes.

6 Comments:

At 3:43 p. m., Blogger Meister said...

Si a algú li interessa, aquest parc costarà a cada habitant de Puigcerdà 12,50€.

 
At 6:02 p. m., Anonymous jordi said...

Ara ho poses en el teu bloc i esborra els comentaris.

 
At 5:53 p. m., Blogger Meister said...

No sabia pas que tenia lectors al meu bloc estadístic. Dóna gust que hi hagi gent a qui li encanti descobrir com es cremen els diners procedents dels nostres impostos.

ENDAVANT!

 
At 11:01 a. m., Anonymous pere real said...

mira la web foro-ciudad.com

 
At 4:44 p. m., Blogger Meister said...

Gràcies Pere, molt interessant. No sabia que existia.

 
At 4:48 p. m., Blogger Meister said...

Tot i això, l'estadística que proposa es basa en dades facilitades per organismes públics... dades suficientment ben maquillades i filtrades prèviament.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home