14 d’agost 2012

Puigcerdanesos: Ja tenim estàtua!


Finalment, allò que tant havíem desitjat s’ha fet realitat. L’estàtua del general Cabrinetty torna a ser a la plaça que porta el seu nom, tot encapçalant-la. Ara, encara es troba coberta, però demà a les 10,30 hores es procedirà a la seva inauguració.

Fa gairebé dos anys que un grup d’associacions i entitats de la Vila ens vam ajuntar per portar endavant aquest projecte que finalment ha estat reeixit. Allò que semblava impossible o molt difícil ha esdevingut una realitat.

I és que de bon començament tots teníem la mateixa por: que la societat puigcerdanesa donés l’esquena al projecte, tal i com havia fet amb tantes d’altres coses. Però pel motiu que sigui, no ha estat així.

No es tracta ara de posar-se medalletes, però jo crec que el fet que tantes entitats hagin anat totes alhora, defugint els personalismes, que tant sovintegen per la nostra contrada, ha contribuït notablement a l’èxit del projecte.

Altrament, no ha estat cosa només de la gent gran, que encara podien servar un cert record a la memòria de l’estàtua del brigadier, sinó que gent de totes les edats s’hi han involucrat en major o menor mesura per tal de recuperar l’estàtua d’en Cabrinetty.

Ara ja només resta anar a la inauguració i celebrar que entre tots ho hem aconseguit. Enhorabona!

1 Comments:

At 12:45 p. m., Anonymous jordi said...

Gracies

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home