18 d’abril 2007

I poso barreres de vidre en filera…

Fa unes setmanes ja que a la N-260 han posat unes barreres laterals (quitapors) al llarg de quilòmetres. Suposo que s’apropen les eleccions i les diferents administracions han de justificar què fan amb els nostres impostos i els partits polítics que les controlen volen posar-se les corresponents medalletes.

Però hi ha un cosa que no acabo d’entendre: calia? Vull dir, ara que els motoristes han fet notòria pressió per sensibilitzar tothom que aquest tipus de barreres són molt perilloses per a ells i que en alguns indrets ja s’estan substituint per d’altres amb menor risc, per què en posem a tort i a dret a la N-260? Quin sentit té?

A més, s’han posat barreres en indrets on no hi ha el més mínim perill en cas de sortir-se de la carretera. En canvi, circules per segons quines pistes de muntanya –com la que duu als estanys de Meranges- i jo, particularment penso, que unes quantes barreres estarien allà molt ben ficades. Encara que fossin de fusta.

Suposo que és un exemple més del malbaratament de recursos. Després necessitarem barreres o el que sigui i no hi haurà calés perquè ens els hem polits blindant la N-260 des de Puigcerdà fins a Bolvir i més enllà de manera totalment innecessària.

No hi ha ningú que controli aquestes coses? Qui vigila als vigilants? (Quos custodiet custodios?). Pel que es veu, ningú. Cada administració fa allò que li ve en gana. Sobre tot aquelles com els consells comarcals o les diputacions que no han estat escollides per sufragi directe i que, per tant, no han de retre explicacions als ciutadans de manera directa.

1 Comments:

At 3:02 a. m., Anonymous Anònim said...

Com a motorista de Cerdanya, el dia que vaig veure això em van donar ganes de trucar a una banda d’albano-cosovars perquè les robessin. Es molt penós que en comptes d’augmentar la seguretat de les nostres carreteres, l’empitjorin.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home