21 de febrer 2007

Inconsistències

Sóc usuari assidu del pàrquing SABA de Puigcerdà. De fet, deixo el cotxe cada dia, pel matí i per la tarda, mentre treballo. De vegades observo coses ben peculiars que costen d’entendre.

Per exemple, hi ha tot un seguit de places reservades –suposo que per llei- per a persones amb mobilitat reduïda. La veritat és que encara ha d’arribar el moment que vegi una d’aquestes places ocupades per un cotxe adaptat, però suposo que n’hi deu haver.

El curiós del cas és que havent-hi aquestes places, l’ascensor del pàrquing estigui pràcticament sempre “Fora de servei”. Per on se suposa que ha de passar la gent amb problemes de mobilitat o en cadira de rodes? Per les empinades rampes d’accés?

Una altra qüestió no gens inoportuna és preguntar-se com és que els ascensors estan sospitosament quasi sempre fora de servei. Tenen a veure alguna cosa les constants filtracions d’aigua que es detecten al seu costat? Perquè si és així, la veritat és que començo a tremolar.

Altres detalls interessants són el comportament d’algunes persones aparcant-hi. L’altre dia mateix, vaig veure un senyor tot remugant cagant-se en tot el panteó imaginable perquè li havien tret “el seu lloc”. No cal dir que aquest senyor aparca en llocs no reservats, com tots els altres.

Sembla mentida l’excés de territorialisme que tenen alguns individus. És com quan estàs acostumat a aparcar davant de casa teva i un dia et trobes que algú se t’ha avançat. Llavors t’empipes incomprensiblement, com si t’haguessin tret alguna cosa teva. En fi…

2 Comments:

At 5:56 p. m., Anonymous Anònim said...

tens raò mab aixo de les filtracions d'aigüa i l'ascensor.

 
At 4:30 p. m., Blogger Yarhel (Enric Quílez) said...

Ahir encara vaig veure una mostra més de les conseqüències. Unes dones havent de pujar amb els cotxets dels nens per la rampa d'accés al pàrquing, amb el conseqüent perill que això comporta.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home