15 de juny 2014

Febre inauguradora



Es nota que s’acosten les eleccions municipals i els polítics treuen de l’armari les obres realitzades al llarg de la legislatura, en una certa febre d’inauguracions. Si l’altre dia parlàvem de la nova oficina de turisme del campanar, ara toca parlar del nou parc de Quatre Camins.

Situat al costat de la Baronia de Puigcerdà, a l’altre costat de la carretera d’entrada a la població, la zona ha guanyat molt en visibilitat i en usos lúdics. El nou parc, a més d’espais d’esbarjo, uns lavabos (tan necessaris a la nostra població, que té pocs lavabos públics) i més espai d’aparcament, fa molt més atractiva la primera imatge que s’enduran els visitants de Puigcerdà quan hi accedeixin en cotxe.

Cal recordar que fins fa poc, a la zona hi havia uns solars deixats de la mà de Déu, que havien esdevingut un pàrquing de camions. Ara, Puigcerdà ha guanyat un espai de lleure força considerable.

És important que des del municipi es vagin habilitant espais d’aquest tipus, que no tot siguin places dures, sinó que hi hagi més zones verdes, que faran menys dur el nucli urbà.

En tot cas, era una tasca pendent la d’arranjar aquesta zona. La legislatura anterior, la major part de les obres de transformació que hi va haver a Puigcerdà van realitzar-se al centre urbà. És important que els altres barris de la Vila també se’n beneficiïn del millorament urbanístic del municipi i no tot es faci al centre.

En aquest sentit, crec que l’actual administració municipal ho té clar i no s’ha centrat només en els dos típics carrers del centre de la Vila que fins fa pocs anys semblava que eren l’única cosa que importava als governants.

1 Comments:

At 9:55 a. m., Anonymous Anònim said...

hauria d'haver eleccions més sovint perquè inauguressin més :P

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home