10 de desembre 2013

L’ascensor de la por



Sóc usuari habitual del pàrquing municipal del carrer Escoles Pies i he pogut observar amb una certa sorpresa i indignació com el llum del replà de l’ascensor es fon contínuament. No és que no el canviïn, no, és que el canvien i es fon al cap d’un dia. No sé si és que el portabombetes està fluix o la instal·lació està feta amb el cul, però el cert és que la situació comença a ser lamentable, dóna una imatge pèssima i, a sobre, és perillós, perquè com que la porta que comunica amb el pàrquing es tanca i només es pot obrir amb targeta, si et quedes a la zona “fosca”, només tens l’opció d’avançar a les palpentes per cridar l’ascensor o tirar escales amunt a les fosques.

I no parlem de l’ascensor en si mateix, que cada dos per tres s’espatlla. Tot s’ha de dir que darrerament sembla que dura més que en altres temporades, quan trobar-se’l fora de servei era el pa nostre de cada dia.

Si pugem fins al pis de dalt, el que dóna al carrer Alfons I, ens trobem que no hi ha llum al sostre. Totes les bombetes s’han fos, per la qual cosa si vols baixar caminant per les escales per no agafar l’ascensor –que dit altrament, triga força en arribar quan el crides- corres el risc de trencar-te el coll, perquè entre la foscor i que les escales no són precisament ergonòmiques, tens tots els números d’acabar malament.

Finalment, la porta del carrer, que per obrir-la cal fer molta força. A mi de moment no em preocupa, però algunes persones grans han tingut problemes.

En fi, un cúmul de despropòsits: instal·lacions mal fetes o mal dissenyades i un manteniment que deixa moltíssim que desitjar. Potser que l’ajuntament hi posi una mica d’ordre abans que algú no hi prengui mal.

1 Comments:

At 4:35 p. m., Blogger Rafel said...

Qui deia que la novel·la negra no tenia referents a la Cerdanya?

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home