31 d’agost 2006

El revolt de cal Noguera

Vull cridar l'atenció sobre l'estrany cas del revolt de cal Noguera de Puigcerdà. Per aquells que no sàpiguen on és, diré que es troba a la pujada a Puigcerdà, una mica més endavant de l'Institut, passat el Museu, la corba que ve a continuació.

Amb les obres de remodelació de l'Avinguda Catalunya, les voreres d'aquesta part del vial s'han ampliat tant que ara resulta molt difícil que passin un autobús i un cotxe. Però no es tracta només d'una qüestió de comoditat. L'esmentat revolt és perillós degut a la manca de visibilitat i a la seva inclinació. A no poca gent se li ha anat lliscant el cotxe a l'hivern quan hi ha gel en aquest punt.

Per tant, la perillositat de l'indret és coneguda. No entenc quina necessitat hi havia de fer tan amples les voreres de la zona del Museu quan es tracta d'una zona molt poc transitada pels vianants i quan, pel fet de fer-ho, s'augmenta la perillositat del revolt.

Però la cosa no acaba aquí. Semblava com si volguessin posar arbres en aquest sector de la vorera, tal com indicaven els forats circulars que s'hi van fer. Doncs bé, observo amb estupor com ara els forats es tanquen i només es deixen els buits que corresponen a l'enllumenat públic.

Sóc partidari de posar més arbres a Puigcerdà, però potser el lloc no era en absolut l'adient. El que m'empipa com a ciutadà puigcerdanès és que es malbarati el pressupost, ja de per si molt elevat de l'obra, en fer i desfer per manca de previsió. Potser que ens mirem les coses millor abans de tirar-les endavant, amb una mica més d'analítica i un xic menys d'ànsia per tenir les obres enllestides abans de les properes eleccions.

3 Comments:

At 7:48 p. m., Anonymous Anònim said...

De fet en l’últim ple celebrat a l’ajuntament, ja es va dir (per part de l’oposició). La resposta va ser, que aquesta corba no es perillosa. Potser que algú els hi tregui la vena dels ulls.

 
At 7:49 p. m., Anonymous Anònim said...

No tenien que fer una rotonda a l’institut?, que em diguin desprès de l’ampliació de les voreres, com la faran.

 
At 10:37 a. m., Anonymous Anònim said...

El que no he acabat d’entendre, es perquè han començat a fer la part baixa de l’avinguda, si encara no han acabat la banda superior. No seria mes senzill anar per parts?. A mi em sembla que estan una miqueta desesperats per acabar totes les obres abans de les eleccions. Resten 8 mesos per les eleccions i tenen massa presa per fer tot el que no s’ha fet en 8 anys. No m’agrada la política, però trobo que la gent no es tindria que deixar enganyar d’aquesta manera.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home