11 d’agost 2006

Línia contínua

Fa temps que es reclamava des de la Cerdanya al Ministerio de Fomento que arreglés la carretera N-260 que va cap a la Seu d'Urgell, ja que al seu pas per la Cerdanya estava plena de sots i en força mal estat, especialment al tram Bellver-Puigcerdà. Fa uns mesos, el Ministerio va accedir molt gentilment a arreglar-nos la via, però va deixar alguns serrells -pràcticament imperceptibles- per acabar.

Però quina és la sorpresa que, en comptes d'acabar les obres, ho deixen estar per vés a saber quin esotèric motiu. La cosa no fóra massa greu sinó fos pel petit detall que han deixat tota la senyalització horitzontal provisional a la carretera. Vaja, les línies grogues al terra. I vés per on, que han deixat una magnífica i inacabable línia contínua des de la sortida de Puigcerdà fins a l'entrada de Bellver (prop d'uns 15 quilòmetres).

Tenint en compte el dens tràfic que ha de suportar aquest eix viari a l'estiu, em sembla una idea realment meravellosa. Pocs col·lapses tenim a la Cerdanya com per què ara ens saturin un altre eix viari. Vull felicitar des d'aquí a la persona responsable d'aquesta brillant mesura que, de segur, li ha representat un gran esforç mental i hores i hores de treball continuat. Enhorabona, els usuaris de la carretera s'afegeixen entusiasmats a aquesta singular iniciativa.