02 de maig 2013

Tot(s) ensenyant el cul



He pogut veure, gràcies al Facebook, unes precioses fotografies d’alguns dels participants dels campionats esportius universitaris, que ocupen la nostra comarca aquesta setmana, en un local de lleure nocturn. Allà se’ls pot veure en actituds molt cíviques i plenes de cultura, tot pujats a una barra i ensenyant el cul i altres parts de les seves anatomies.

De debò que aquest és el tipus de turisme que volem per la Cerdanya per omplir la temporada baixa? Sí, és clar! Només faltaria! Quan tornin a les seves cases, comentaran entusiasmats com n’és de bonica la Cerdanya, especialment de nit i si vas ben torrat, i la quantitat de coses que han après de les nostres terres (especialment d’anatomia).

Sí, ja sé que aquestes coses passen arreu, però sembla que només es critiquen quan passen a Salou i no quan passen en altres indrets del territori. Aquí, com podem veure, també tenim la nostra quota de responsabilitat, amb el tret distintiu que no cal que els portem de l’estranger, sinó que ens vénen del país.

També gràcies al Facebook he pogut veure que tots els locals de lleure nocturn han perdut el cul (literalment, pel que sembla) per fer publicitat dels seus establiments, per tal d’atreure aquests joves als quals veuen –pel que es veu, encertadament- com una bona font d’ingressos, com a bons consumidors d’alcohol que són. Visca l’esport i la vida sana!!!

Potser són una minoria, però pel que he pogut veure, a mi no m’ho sembla. Tinc clar que l’única manera que tenim en aquest país de divertir-nos, especialment de nit, és agafar un bon gat (o alguna cosa pitjor). Per tant, vull felicitar a tots els responsables d’aquest bonic event per la seva visió de futur I per com donen exemple del tipus de vida que han de seguir els joves.

1 Comments:

At 11:59 a. m., Anonymous jordi said...

El pretés turisme de qualitat està desaparegut, aquests dies en els que aquests universitaris mig omplien els hotels de Puigcerdà, l'únic hotel de 5 estrelles de la vila, estava completament buit, desesperats per no poder allotjar a alguns d'aquest eixelebrats.
Es el turisme que tenim i el que dona de menjar a molts establiments de la comarca, ara no es pot anar als bars, discoteques i hotels per dir-lis que no omplin perquè son persones "non grates" i no ens agrada la seva actitut. La economia es la que es i la fam no entén d'elits.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home