14 d’agost 2007

Això és el que compta la joventut!

Arran del conflicte intern obert al Partit dels Socialistes de Navarra sobre si havien de permetre que UPN (o sigui, el PP) tornés a governar en aquesta comunitat, s’han produït unes declaracions que, com a mínim, les trobo sorprenents.

El Secretari d’Organització del PSOE, José Blanco, va dir sobre la dimissió en bloc de les Joventuts Socialistes de Navarra que aquest fet era “del tot irrellevant”. Cordons! Aquesta sí que és bona! Ni més ni menys que “irrellevant”. Vaja, que se te’n vagi tota la directiva de la branca juvenil del partit en una comunitat és “irrellevant”.

Així m’agrada! Després aquest mateix senyor, quan s’acostin les eleccions generals anirà darrere dels joves, fent-se fotografies i donant maneta a un munt de joves dient que “ells són el futur”, que els joves han de votar progressisme i bla, bla, bla.

Però ara com ara, quan es tracta de prendre decisions, aparteu les criatures que qui mana són els majors. Els joves són “irrellevants”. La seva dimissió és “irrellevant”. La tasca que han fet per captar vots i aportar noves idees és “irrellevant”. I per descomptat, la seva opinió és “irrellevant”.

No entro en la qüestió política de fons. Ja s’ho faran. A més, l’expresident de la Generalitat, Pasqual Maragall ja s’encarregava avui de fer unes sucoses declaracions on deia el que molts opinem sobre l’assumpte.

A mi el que m’ha emprenyat és aquesta solemne prepotència i xuleria de tractar les Joventuts Socialistes de Navarra d’una manera tan humiliant i condescendent. Senyor Blanco, deixi’m fer un acudit fàcil, em sembla que amb els joves, ho té negre. Després a veure si té la barra de dir que els joves no voten i que són poc participatius.

1 Comments:

At 2:50 p. m., Blogger Meister said...

La ignorància dels partits polítics és directament proporcional a la quota de poder que han assolit, tret del PP que són 100% ignorants sempre.

És un fet irrellevant, suposo, perquè a Navarra només són la segona força a molta distància d'UPN i els votants joves que deuen tenir amb prou feines deuen arribar als 10.000. I com que saben que sentint-se espanyolistes no votaran el PP, i tampoc votaran nacionalista, es pensen que el vot serà seu per eliminació.

Visca la política dels pollastres sense cap!

Salut!

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home