16 de juliol 2010

Anem a votar!

Diumenge, 18 de juliol -dia amb certes reminiscències que millor oblidar- els puigcerdanesos tindrem l'oportunitat d'expressar lliurement i democràticament la nostra posició sobre el dret a decidir optar per una Catalunya lliure i independent, integrada a Europa, com un estat més.

Ja he parlat molts cops en aquest bloc sobre què penso al respecte i he donat força argumentacions. Simplement us recordo que l'oportunitat d'expressar democràticament i pacíficament la nostra voluntat individual és quelcom d'important i us insto a anar a votar, tant si esteu d'acord amb la independència, com si no.

Particularment, ja us ho podreu imaginar, aniré a votar que SÍ. Però totes les opinions són respectables. No faré ara una llista d'arguments a favor. Crec que el Tribunal Constitucional ha fet una feina magnífica en aquest sentit. Quan hom se sent atacat tendeix a cercar símbols identitaris similars en altres persones.

Dit d'una altra manera: el TC espanyol ens ha unit més com a poble que un miler de conferències o d'actes festius a favor de la independència. Permeteu-me el sarcasme de dir que potser fins i tot els hauríem de donar un premi per afavorir l'independentisme a Catalunya, perquè potser han estat el factor més decisiu en aquest sentit dels darrers anys.

Fa temps que penso que hi ha molts més separadors espanyols que separatistes catalans i que ens estan fent el joc sense adonar-se de l'estupidesa que estan cometent. Però, vaja, a mi ja m'està bé.

Sobre tot, aneu a votar diumenge, a la plaça Santa Maria de Puigcerdà. Allà ens hi veurem!

3 Comments:

At 8:00 p. m., Blogger Joana said...

Amb tantes tonteries que diuen, només aconsegueixen que hi hagi més unitat. Ja veuràs a Puigcerdà serà tot un exitàs aquesta setmana.

 
At 10:07 p. m., Blogger Núria said...

Espero que vagi molt bé! A veure la participació. Puigcerdà no pot fallar!

 
At 11:48 a. m., Blogger jordi cerdanya said...

El passat dia 4 ja vaig votar doncs es probable que no estigui a Puigcerdà demà 18 de juliol.
No es pot perdre aquesta oportunitat

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home