29 de maig 2012

Banderoles


Pujant per l’avinguda del Segre, contemplo amb una certa sorpresa unes banderoles de la Universitat de Vic que han col·locat per tota la població on s’anuncia el 25è aniversari d’aquesta universitat.

I jo em pregunto: sabeu quin és el cost de fer un munt de banderoles i després penjar-les i despenjar-les? Perquè dubto que les banderoles les hagin portat només a Puigcerdà. Suposo que hauran fet un bon repartiment per tot el país.

I és clar, després no hi ha diners per l’educació i les matrícules universitàries les apugen que fa por, mentre es malbaraten els calés d’una manera absolutament inútil.

Ja prou mal fa veure les cares dels polítics penjades als fanals quan s’apropen les eleccions, com per veure ara publicitat de les Universitats. Clar que no són els únics: cada dos per tres, els de Televisió de Catalunya fan exactament el mateix per anunciar un determinat programa.

En fi, que potser que filem més prim amb els calés que no està la cosa per llençar-los tan alegrement.

4 Comments:

At 11:40 a. m., Anonymous jordi said...

I concretament, per que em de saber que la UdV fa 25 anys?

 
At 5:42 p. m., Blogger Meister said...

Suposo que us n'heu adonat de què passa realment i no ho voleu escriure. Tranquils, ja ho faig jo: ÉS UNA CAMPANYA PER CONSCIENCIAR ELS PUIGCERDANESOS DEL PROPER ATERRATGE DE LA UNIVERSITAT DE VIC I EL SEU EXÈRCIT D'ODONTÒLEGS I INFERMERES.

El mercat d'odontòlegs i infermeres a Vic està saturat i se les han de treure de sobre, almenys per les pràctiques (serveis a baix cost finançats amb diner públic que fan la competència als odontòlegs locals independents).

Ens queixem d'un AVE a Extremadura i ens sembla perfecte un pseudocampus universitari a una població de 8.802 persones.

Som uns hipòcrites inconscients.

 
At 11:37 a. m., Anonymous Anònim said...

en ocasions veig conspiracions.......................... Rodoliiiii

 
At 6:48 p. m., Anonymous Anònim said...

AVIAN SI DESEMBARQUEN LA LEGIO PER FER GASTO AL COMERÇ!!!!!.
PARLANT DE GASTO NO ES HIPOCRITA QUE CADA MUNICIPI TINGUI UN POLIESPORTIU AMB UNA MITJANA D'EDAT DE 70 ANYS?
AMB TOTS ELS RESPECTES PELS D'AQUESTA EDAT

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home