07 d’abril 2009

Remor creixent

Em comença a preocupar la quantitat de comentaris que estic sentint de gent de la comarca però de fora de Puigcerdà que es queixen de la manca d'aparcaments al centre de la Vila. Molts d'ells, de fet, s'estan buscant alternatives per no haver de pujar a Puigcerdà, cosa que de retruc tindrà una certa repercusió al comerç de la Vila.

Hem de tenir en compte que Puigcerdà no és només el barri vell de la població, o dit d'una altra manera, la part alta del turó on està la Vila. També hi ha comerç a la Duana, a la Baronia, al barri de l'Estació, etc. I en un futur no gaire llunyà, en les noves zones de creixement del poble, a la closa de l'Àngel i a prop de Rigolisa.

Però tot i així, no poden ficar el cap sota l'ala i fer veure que no hi ha problemes o que només afecten al comerç. Està molt bé això de fer el centre de la Vila per a vianants. Jo sempre m'he queixat que necessitem més espai vital per poder passejar sense que els cotxes ens emprenyin.

Malgrat això, tampoc podem obligar la gent a fer-los aparcar a Rigolisa o a l'Estació si aquestes zones no estan ben connectades amb el centre de la Vila. No veig una solució fàcil al problema. Només sé que entre tots la van matar i ella sola es va morir.

8 Comments:

At 2:22 p. m., Blogger Juan Amaro said...

por una vez no cargo en contra del ayuntamiento.
creo que es una situación puntual, acentuada por la actual coyuntura, pero en donde el tema aparcamiento no es el principal motivo.

creo que se imponen reuniones urgentes en donde se presenten soluciones de cara a este problema, dejar de lado los problemas y rencores y trabajar codo a codo para sacar a la villa y la comarca lo antes posible de este tema.

pero deben de ser todos, comercio, vecinos, politicos, etc, todos en busca de propuestas, ni quejas, ni reproches ni acusar, aquí solo vale el que ponga planes y propuestas encima de la mesa.

 
At 3:37 p. m., Anonymous Anònim said...

Em dóna la sensació que des de l´ajuntament es cuida molt tot el que és turístic i la resta ha quedat molt deixat.Hi ha carrers i zones que fan por, tan aviat hi ha acera com no, una brutícia absoluta, paviments patètics, cotxes mal aparcats a tot arreu, etc...etc...

 
At 4:27 p. m., Anonymous Anònim said...

Tot aixo quedara solucionat amb el parking que dieun que faran al cine avinguda

 
At 9:39 p. m., Anonymous Anònim said...

Si jo tb he sentit quelcom sobre que el cinema avinguda s'ha venut, i fins i tot m'han dit qui l'ha comprat, però no m'ho vull creure, se'n podria liar una de grossa...

Però, es veritat que hi volen fer un parquing?
Que en sabeu?

 
At 12:22 a. m., Anonymous Anònim said...

jajajaja... cine avinguda... jajaja... mare de deu... quins comentaris anonims-convergents-mentiders!!! quina pena fer aquest tipus d'oposició "destructiva"... paciència, això és el que fa falta

 
At 12:25 a. m., Anonymous Albert said...

totalment d'acord respecte la última persona que ha esmentat els comentaris anònims-convergents-mentiders.

En aquest poble falta més honradesa per part de les persones.

 
At 11:04 a. m., Anonymous jordi said...

Tant l'ultim anònim com l'Albert, son la mateixa persona, un consell quan facis un comentari intenta que passin mes de 3 minuts, sinó canta massa.

 
At 8:29 p. m., Anonymous Anònim said...

"de fora vingueren i de casa ens tragueren". Auguro la mort comercial del centre de Puigcerda, no es pot aplicar una politicaz urbanistica de gran ciutat a un poble, on son els transports publics?.
Vull agrair a les autoritats l'adjudicacio de les obres del hospital a una empresa de fora, ells paguen molts impostos a la vila, vull agrair tambe el fet de que el granit de la plaça sta. Maria el compri directament l'arquitecte.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home