04 de juliol 2008

Flors a preu d'or

Avui seré breu, perquè la notícia m'ha indginat tant que no vull extralimitar-me en allò que diré. Acabo de llegir que l'Ajuntament de Puigcerdà es gasta 50.000 euros en flors per decorar els carrers de la Vila. L'oposició troba aquesta mesura correcta i només en critica el fet que se li hagi encarregat a una empresa francesa. Molt bé, senyores i senyors regidors! Un deu per a tots vosaltres!

Em deia un amic un dia que el malbaratament de diners públics hauria d'estar castigat penalment. Per desgràcia no és així. 50.000 euros en flors? Però què és això? Ja posats, cremeu-los, que així sortirem tots als diaris un altre cop!

M'encanten les flors i no tinc res en contra de decorar els carrers amb motius florals. Ans al contrari. Però resulta que no hi ha diners per a cultura. Resulta que s'està negociant un conveni amb els treballadors de l'Ajuntament i se'ls diu que no hi ha diners i que s'han d'estrényer el cinto... i es gasten 50.000 euros en floretes.

De debò, cal que digui res més? Només una cosa: és que no teniu vergonya?

4 Comments:

At 4:41 p. m., Anonymous Anònim said...

Enric el vehicle que utilitzen per regar les flors d´or l´has vist es "l´egipci" del parc de bombers de puigcerda tret de circulacio per perillos a tot catalunya i que no pot passar la itv per aquest motiu a mes esborrar les marques de bombers de la manera mes barruera posible en fi que no els hi passi res que tindrien una colla de problemes "es l´ajuntament de puigcerda"

 
At 6:14 p. m., Blogger Yarhel (Enric Quílez) said...

Sí, m'ho va semblar que era "l'egipci", però no m'ho podia creure...

 
At 6:50 p. m., Anonymous Anònim said...

Perdoneu, però he de fer una petita correcció, on dius amic Enric "per decorar els carrers de la Vila" hauria de posar "LES PLACES de la vila", doncs pel que se, només s'han gastat diners amb aquestes, ja que de bona tinta us dic, que es van fer reunions a nivell dels carrers principal de la vila, per decidir si també es guarnien aquest o no, i se que tant el carrer Major com l'Espanya van votar que no, ja que la cosa tenia un petit 'truquillo', resulta que eren les botigues qui tenien que pagar aquestes flors, com ho llegui, les botigues, com si aquest no paguessin impostos o no fossin de la vila...
Ja veieu, un tema similar al de les places de pàrquing aquestes que es diu que es van oferir de fer al Passeig 10 d'abril, pagant una part d'elles també els BORIGUERS/ES...

Ah i tornant al tema principal, jo tampoc m'ho podia creure, l'egipci, un camió que si es veritat que es va retirar per els problemes, ja que estava preparat pel desert, i de fet si teniu l'oportunitat de veure'l de prop, suposo que encara podeu observar zones del típic color terra, ja que com el seu sobrenom diu, en principi anava destinat cap a Àfrica, però ja veieu com acabarà els seu dies, regant amb un preciosos 'grafitis' d’esprai negre a les portes...

 
At 5:15 p. m., Blogger albert piñeira said...

Benvolgut Enric:

en relació amb el tema de les flors ornamentals voldria fer alguna matisació sobre el que apareix al blog respecte al posicionament del grup municipal de CiU a l'Ajuntament de Puigcerdà.
El nostre grup va expressar que ens semblava bé la idea de posar flors perquè contribuïa a millorar el paisatge urbà de la Vila.
Ara bé, no és cert que no en qüestionéssim l'import.
Des del grup de CiU vam expressar que gairebé 50.000 euros en flors ornamentals ens semblava clarament excessiu, i més tenint en compte que es tractava d'un lloguer, que l'Ajuntament no va precisament sobrat de diners i que hi ha altres prioritats.
Està bé posar flors, però no flors a preu d'or, tal i com poses en el títol de l'article.
Finalment, com ja es comenta al blog, vam qüestionar que s'hagués encarregat el projecte a una empresa francesa. En aquest punt, el criteri del grup municipal de CiU de Puigcerdà sempre ha estat el mateix: que sempre que sigui possible els projectes s'han d'encarregar a empreses i professionals de Puigcerdà o de la comarca.

En definitiva, compartim la idea de posar flors, però no estem d'acord ni en l'import ni en la contractació d'una empresa de França.

Cordialment,

Albert Piñeira

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home