20 de desembre 2010

Zona blava ad infinitum

L'Ajuntament de Puigcerdà està negociant amb l'empresa de pàrquings SABA que gestiona la zona blava de la Vila, un important descompte del preu de la zona blava els dies d'entre setmana, a canvi d'allargar més anys la concessió.

Això és el que la dita expressa com a "pa per avui i gana per demà". És el mateix truc que es fa servir amb les concessionàries de les autopistes per seguir xuclant els calés del contribuent. Baixem els preus a canvi d'estar-nos més anys. No patiu, que SABA no perdrà pas diners.

El que m'indigna és que cada vegada la zona blava s'estén més i no passa res. O que continuem tenint un pàrquing amb unes tarifes astronòmiques. Per posar un exemple, diumenge vam anar al teatre amb uns amics i vam deixar el cotxe al pàrquing. Doncs la brometa ens va costar més de 6 euros! Per poc més de dues hores, un diumenge per la tarda!

Si a sobre li afegim que cal pagar zona blava els set dies de la setmana i que això s'allargarà ad calendas graecas, anem ben servits. El negoci del segle. Per SABA, és clar, no pas per l'Ajuntament.

Realment ens hem de creure que l'Ajuntament sap negociar tan malament? O és que ja va bé que SABA ens continuï sagnant? I si és així, per quin motiu? Sincerament, jo pensava que les autoritats municipals estaven per protegir els ciutadans dels abusos d'altres, però sembla ser que aquest no és el cas de Puigcerdà.

1 Comments:

At 6:51 p. m., Anonymous Anònim said...

Tinc entés, de bona font, que, en pricipi, la rebaixa de les tarifes tan sols estava condicionada a l'ampliació de zona blava de les places del Passeig 1o d'Abril. Van posposar l'acord fins passat l'estiu. Ara ja som Nadal i les posicions han canviat, sempre en favor de SABA. El que tu dius: no saben negociar en benefici dels ciutadans i visitants. En una empresa normal, aquesta incompetència es castiga, com a mínim, amb suspensió del sou. Haurem d'esperar cinc mesos i potser ni així ...

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home