20 de juliol 2010

Una Inestable rejovenida

El dijous de la setmana cultural del Roser vaig poder veure l'actuació dels joves de la Inestable Ceretana de Teatre. Concretament, representaven l'obra Desdoblaments i crec que se'n van sortir molt bé. Des d'aquí m'agradaria felicitar-los a tots ells per la seva tasca, perquè no és precisament de les obres més senzilles de representar.

Sempre és una bona notícia el naixement d'una nova companyia de teatre i, com va dir el director de la Inestable, Xavier Piguillem, els joves que avui comencen a actuar són el futur i els que ens substituiran d'aquí a un temps a nosaltres.

La setmana següent, vam poder veure alguns dels joves a l'espectacle de la Festa Major, Operació Trumfa, també amb gran encert i en papers força complicats. He de dir que vaig riure molt amb el número de Les Luthiers d'Ester Píscore, que són d'aquells realment memorables.

Igualment, alguns dels monòlegs van ser realment impressionants i molt ben actuats. S'ha de reconèixer que hi ha molt bon "material" humà entre aquests joves i que si continuen així, tenim teatre a la Vila per estona.