28 de desembre 2009

Vandalisme i incivisme

Continuen els actes de vandalisme nocturn de cap de setmana a Puigcerdà. Ara li ha tocat el rebre a la botiga situada a la cantonada entre el carrer Alfons I i el carrer d'Espanya.

Sembla ser que dissabte per la nit, uns brètols van llançar una tanca de protecció de les obres del passeig 10 d'abril contra l'aparador de l'esmentada botiga i la van destrossar.

Pel qu m'han explicat, algú (la guàrdia municipal?) els va localitzar i els brètols van respondre amb actitud desafiant.

Espero que aquest cop, la càmera de seguretat de la Caixa hagi pogut enregistrar els fets i el pes de la llei recaigui sobre els agressors.

D'altra banda, també relacionat amb el passeig 10 d'abril, voldria felicitar l'Ajuntament de Puigcerdà pel fet de multar els cotxes que hi havia estacionats irregularment en la zona d'obres del passeig 10 d'abril, diumenge al vespre.

Naturalment, gairebé tots eren de fora. Possiblement, molts dels seus usuaris estaven a missa de vuit. Però veure el passeig ocupat salvatgement pels cotxes -alguns dels quals no entenc ni com van arribar a poder estacionar-hi- donava pena.

M'alegro que, al menys, hagin estat exemplarment sancionats. Si volen aparcar el cotxe, que facin com tothom: o que caminin i el deixin als afores o bé que paguin les tarifes del pàrquing SABA, com tots els vilatans hem de fer.