25 de novembre 2009

Marc Freixes

Diumenge per la tarda, al Museu Cerdà, vam tenir l'ocasió de poder gaudir d'un meravellós concert de piano, a càrrec del puigcerdanès Marc Freixes Guerreiro. Aquest jove, ha deixat de ser una jove promesa per convertir-se un un bon pianista que ens va fer gaudir a tots els assistents de la música que va interpretar.

La Sala del Museu estava plena, cosa molt rara en aquest poble i per un acte cultural i més una avorrida tarda de diumenge. Això vol dir que Marc té ja una certa fama que ha anat cultivant recital rere recital i que mai no ens ha decebut. Per això concentra tanta gent.

El concert estava format per peces de diferents autors, entre els quals destacaven Beethoven, Haydn, Albéniz o Chopin. En Marc va posar tota la seva ànima en el concert, com va resultar palès al final d'aquest, en què estava realment esgotat perquè ho havia donat tot de si mateix.

Aquest augment de la manifestació de la sensibilitat a l'hora d'interpretar és un símptoma de la seva maduresa com a músic i és que ell sempre procura donar el màxim de si mateix, autoexigent com n'és.

Esperem poder-lo tornar a sentir ben aviat i si teniu l'ocasió, aquí o en qualsevol altre indret, no us el perdeu. En sentirem a parlar molts cops d'aquest pianista i espero que sempre en termes elogiosos. Enhorabona, Marc i continua així!

1 Comments:

At 8:39 p. m., Blogger MCRR psicologia said...

Totalment d'acord Enric, però des del principi, quan el vaig tenir per primera vegada com alumne a l'EMMIF, sabia que el Marc arribaria lluny, ja que era un nen molt compromés amb la seva feina, molt constant i molt treballador, i com hem pogut comprobar, tot això amb el recolzament d'uns pares com els seus, ha donat ja el seu fruit.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home