06 d’agost 2009

Daniel Ligorio a Puigcerdà

Des d'aquí voldria felicitar a Joventuts Musicals de Cerdanya per portar-nos diumenge per la tarda un pianista de primer ordre com és Daniel Ligorio, que va insterpretar-nos magistralment peces d'Isaac Albéniz, Enric Granados i Manuel de Falla, amb una Sala de Convencions del Museu plena de gom a gom.

És un honor poder escoltar en directe a Puigcerdà pianistes d'aquesta categoria i és per això que cal reconèixer l'esforç dut a terme per Joventuts Musicals per portar-lo, així com per dotar l'estiu d'una programació musical atractiva, amb actuacions musicals de diferent tipus.

Això sí, el problema de l'agost és que tothom vol organitzar concerts pertot arreu i, és clar, hom no pot assistir-hi a tots: Ix, Llívia, Puigcerdà, Èller, Mosoll, Er, Oceja, Urús, Bolvir, Palau i segur que em deixo algun.

Tant de bo es coordinessin una mica més, en benefici dels amants de la música, que som més dels que sembla i llavors podríem anar a més actes. D'altra banda, tampoc cal fer-ho tot el mes d'agost. Els caps de setmana de juliol o de setembre, la setmana santa o alguns dies de les festes de Nadal també són apropiats, si allò que es busca és el públic de segona residència.

En qualsevol cas, millor plorar per excés que plorar per defecte. Benvinguts siguin, que per a tots hi ha d'haver espai!