13 de juliol 2009

Cultura pel Roser de Puigcerdà

Continuant amb els actes de la Setmana Cultural del Roser de Puigcerdà, dijous vam poder gaudir d’una espectacular actuació del grup Ocumé, amb interpretacions de temes populars moderns a capela. Tres nois i tres noies que canten i fan tot tipus d’acopanyaments acústics amb la veu de manera que semblen una orquestra. Realment val molt la pena ser-hi en un espectacle així i fruir-ne.

Divendres, sessió de teatre, gairebé experimental. Es tractava de l’obra “Pels pèls” (Shear madness), de Paul Pörtner, una comèdia amb assassinat on el públic és interpel•lat per tal de resoldre el crim comès. També és el públic qui vota qui creu que és l’assassí i els actors, en conseqüència, interpreten el final escollit. Es tracta d’una obra difícil de realitzar per la seva naturalesa que els actors de Ja som aquí teatre van saber resoldre molt bé. El Casino Ceretà estava ple fins la bandera i no hi cabia ni una agulla.

Finalment, dissabte per la nit, en el lliurament dels premis Vila de Puigcerdà de literatura i de fotografia al Sopar Cultural, també es va fer lliurament del premi Roser de Puigcerdà a l’escriptor i investigador puigcerdanès Martí Solé Irla per la seva tasca en favor de la cultura.

Una setmana plena d’actes culturals que esperem que mantingui el bon nivell que té en properes edicions. Ara ens preparem per la setmana universitària a Puigcerdà, amb la Universitat d’Estiu Ramon Llull organitzada per l’AUCer, que conclourà amb l’inici dels actes de la Festa Major de Puigcerdà.

1 Comments:

At 1:53 a. m., Blogger MCRR psicologia said...

I esperem que gent com tu, que fa que la cultura de la Vila tiri endavant, segueixi assistint a tots aquests actes i donant-li la importància que es mereixen.
Gracies

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home