08 de juliol 2008

Siguem cutres!

Estava mirant l'altre dia el programa de la Festa Major de Puigcerdà i esperava trobar-me el de cada any. Però, ves, aquest any hi ha una novetat! Sí, sí, encara que sembli increïble hi ha una novetat: dilluns es farà un concurs de banyadors cutres!!!

No, no vaig pitof ni m'he amorrat al gasoil. Us ho ben juro. Ho he llegit amb els meus propis ulls: un concurs de banyadors cutres. No banyadors d'època, ni banyadors eròtics, ni banyadors originals, no: banyadors cutres.

I per començar: què és un banyador cutre? Un banyador fet de saca? Un banyador hortera, amb floretes i ocellets? Un banyador fluorescent? Què? Jo encara no sé avenir-me'n.

No sé a qui se li ha acudit la idea, però lluny de criticar-lo, mil gràcies! Per fi podrem riure una estona. Clar que, a veure qui és el maco o la maca que hi participa! Jo ja li estic traient la pols a la càmera de fer fotos. Aquest dia poden sortir obres memorables, que perduraran en el temps i a la memòria col·lectiva.

De debò, qui hi participarà? Els membres de la comissió de festes? Els regidors? Uns models portats per a l'ocasió? Algun turista despistat? Uf, això no m'ho perdo. I per si voleu anar omplint d'actes originals les properes festes majors, heus ací unes quantes idees:

- Un concurs on la gent només pot portar un barret com a vestit (al cap, és clar).

- Un concurs de noies vestides de núvia estil gore.

- Un concurs de moda inuit.

- Un concurs per veure qui s'empassa més flams en un minut i diu "Pamplona".

- Una juguesca consistent a anar amb els ulls embenats i repartint cops de garrot a tothom a qui s'apropi (que també anirà amb els ulls embenats i armat amb garrot, és clar).

- Una travessa de l'estany per a gent que no sap nedar.

Mireu si es poden fer de coses "originals" per a una Festa Major! A mi que em donin un bon garrot i que es deixin de romanços d'orquestres o de coses clàssiques. Cal que siguem ben cutres!

1 Comments:

At 10:38 p. m., Blogger Juan Amaro said...

Enric, bien sabe usted que mi punto de vista suele ser critico a la hora de darlo cuando se trata del ayuntamiento.
Pero, permitame decirle que en el caso de los bañadores cutres lo veo cómico, ocurrente y hasta original.

Lo veo como una ocasión de reirnos de nosotros mismos, aunque confieso que por motivos relacionados a trabajo no podré presenciar el evento.

Ya bastante tenemos con el alza de precios, la baja de trabajo o la crisis que todos nombran menos el presidente.

Veo en el tema de bañadores cutres esa oportunidad de sacar el ingenio a relucir y me gustaría estar allí para seguro llorar de risa, pero le pido a usted que por favor me dé luego su opinión al respecto.

Por cierto, mañana o pasado le dejaré algo en mi blog que en buena parte va dirigido a un comentario suyo.

BUENAS FIESTAS PUIGCERDÁ.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home