07 de setembre 2006

Com s'avorreixen!

Aviat començarà el nou curs escolar. Això és, en general un bona notícia. Molt especialment per les nostres oïdes. M'explico: en quant s'acaba el curs, una colla de nois es dediquen a anar pel poble amb les seves motos sorolloses, especialment trucades per fer més soroll del permès, i ens alegren a tots amb les seves melòdiques notes.

Naturalment i per variar, ningú no ho controla pas. Crec que la competència és de l'Ajuntament, però com que des dels seus despatxos sembla que el soroll no se sent, doncs el problema no existeix.

Clar que quan la canalla disposa de temps lliure són d'allò més creatius. No només es dediquen a fer soroll. Per exemple, davant de casa meva es dediquen a jugar en un pati tot el sant dia, fins a altes hores de la matinada, donant cops a una pilota i cridant i trencant mobiliari urbà. Que algú els diu res? No, i ara! Jo els anomeno els meninos da rua, perquè es passen tot el dia al carrer i sembla que els seus pares no els vulguin pas a casa. En fi...

Un altre exemple: a l'escola Alfons I, aprofitant que l'edifici era obert per un esplai, hi han entrat uns brètols -se suposa que gent jove, tot i que no se sap del cert- i han buidat extintors, han destrossat ordinadors i altres galindaines per l'estil. Visca la cultura i el comportament cívic! Això sí, no passa res, que la milionada que costarà arreglar les destrosses la pagarà l'Ajuntament (és a dir, tots nosaltres de les nostres butxaques).

En fi, que ja sé que l'escola no hauria de ser un pàrquing de nens, com molts pares voldrien, però jo estic molt més tranquil i visc més saludablement quan tota aquesta gent està controladeta. Quina llàstima, en especial per als mestres i professors, a qui molts cops compadeixo!

1 Comments:

At 12:12 p. m., Anonymous Anònim said...

Es que no existeix alarma. A mes les dones de la neteja acostumen a deixar les portes obertes.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home