02 de setembre 2009

Més reformes urbanes

Ja han començat les obres de remodelació del passeig 10 d'abril que bàsicament consistiran a moure-ho tot de lloc lateralment, plantar arbres nous i deixar només un carril per a la circulació i per a l'estacionament de vehicles.

Ara mateix, el passeig presenta un aspecte gairebé lunar, però esperem que ben aviat les obres permitin de veure'l d'una altra manera. Això sí, haurem d'esperar força anys per tornar a veure uns arbres alts i macos, suposant que el vandalisme que ens assota de tant en tant ho permeti.

També s'està projectant una nova plaça a la font d'en Lleres, a l'antic portal d'Age. No sé si és el lloc més adient per obrir una nova plaça, però tampoc ho criticaré. Les places sempre donen una certa vida al municipi.

En qualsevol cas, sembla que els diners que ha enviat el Gobierno de España pe a reactivar les economies locals només s'han invertit en carrers i places. És que Puigcerdà no té més necessitats? En fi, això les autoritats municipals són qui ho decideixen.

Suposo que ens esperen un parell d'anys mogudets pel que fa a les obres de remodelació. Encara falten les places Cabrinetty i de l'Ajuntament. Això suposant que des de l'Ajuntament no es posin a fer més obres encara.