28 d’agost 2009

La fi de la "cremà"

M'he assabentat que enguany no es farà la "tradicional" cremada de carrosses. Per la part de la "cremada", me n'alegro i molt. Això de llançar a l'atmosfera un munt de dioxines i d'altres productes tòxics mai no m'havia agradat i ja ho vaig expressar així en algun altre post d'anys anteriors.

Però en canvi, el dinar de germanor entre les colles era una bona idea. Sembla ser que, l'excusa oficial, és que enguany no hi ha diners per organitzar aquest acte, cosa que em costa de creure veient com es gasten molts diners en altres coses. Vaja, que pel que tinc entès, és una excusa.

La causa real sembla ser que a l'Alcalde i als membres de la comissió de festes no els va agradar l'ambient de disbauxa que es va generar l'any passat. És clar que si no volien festa, perquè van contractar un animador per la vetllada? Ho trobo un contrasentit.

Alguns diuen que el que no els va agradar als organitzadors de l'event va ser que una colla, que es va quedar amb gana per la poca teca que s'hi va servir, van demanar unes pizzes per encàrrec i això els va fer emprenyar.

Particularment, que hi vaig assistir l'any passat, recordo que va ser una vetllada força divertida, on molta gent del poble va participar espontàniament de la disbauxa (incloent-hi gent força gran), però el tema del menjar va ser lamentable: poc i mal organitzat. Potser que aprenguin a organitzar bé les coses i no li donin les culpes als altres, com acostumen a fer habitualment i tot començaria a rutllar millor.

En qualsevol cas, que no es pensin aquests senyors, que sembla que s'empipen quan no són el centre d'atenció d'un acte, que no calen "cremades" per tal que la gent es reuneixi i s'ho passi bé. La diferència és que ells no hi seran per posar cares de pomes agres. Millor per a tothom.

1 Comments:

At 4:26 p. m., Blogger Juan Amaro said...

Normal, no son el centro de atención.

Además, es mejor gastar el dinero en flores y otras minucias que en las collas que en escencia son quienes le dan vida a la fiesta del lago.

Imagina que el próximo año no desean participar si no hay luego una cena, que es lo mínimo que se merecen.

Es que van así, te la juegan de callado o como dicen por aquí, con puñalada trapera.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home