18 de novembre 2008

El Parc Cordomí

Sembla que l'Ajuntament ha oficialitzat, ni que sigui de manera oficiosa, el nou nom del parc del Torniquet, rebatejant-lo com a Parc Cordomí, en honor a l'enginyer municipal que el va dissenyar.

No és que em sembli bé ni malament i no tinc absolutament res en contra d'aquest senyor. Però trobo una mica estrany que se li posi a un parc d'aquestes característiques el nom d'una persona que està encara viva i que, a fi de comptes, treballa per a l'Ajuntament.

Ja posats, per què no posar-li parc Sebastià Bosom? Crec que la gent estaria molt més d'acord i fóra un homenatge pòstum a una persona que tant va donar per la Vila i per l'estudi infatigable del seu passat i del seu patrimoni i que tant va col•laborar a la vida civil de Puigcerdà i la Cerdanya.

Tampoco trobo res de dolent en el nom original: estany del Torniquet. Fins i tot es podria escollir un nom relacionat amb la geografia, com Parc de Rigolisa o Parc del Querol.

Només m'agradaria saber si aquest nom és definitiu o és el que utilitzen en espera de posar-ne un de definitiu.

4 Comments:

At 1:14 p. m., Anonymous Anònim said...

Jo al parc del Torniquet no li posaria ni Cordomì (està viu i a mes cobra pel que fa), ni Sebastià Bossom. A mi personalment m'agradaria que el futur arxiu comarcal, portes el nom de Sebastià Bossom i el parc actual es digui com es te que dir TORNIQUET ho trobo mes adient.

 
At 6:34 p. m., Anonymous Anònim said...

... o potser si que sera un nom a titol postum...

 
At 11:58 p. m., Blogger Meister said...

Suposo que és una manera de referir-s'hi fruit de la tonteria i la poca imaginació d'algú.

Personalment em fot molta ràbia que s'hi refereixin amb aquest nom tan cutre.

 
At 12:00 p. m., Blogger Juan Amaro said...

Menos no se podía esperar de los genios del ayuntamiento capitaneados por Mr B.
En su momento mencioné que el parque tendría que llevar el nombre de Sebastián, pero olvidé que no era hombre que le hiciera la pelota al ayuntamiento, por lo que sería imposible que Mr B lo tuviese en cuenta.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home