02 d’agost 2006

La Setmana Cultural a Puigcerdà

La Setmana Cultural d'enguany a Puigcerdà ha estat tot un èxit. En primer lloc, per la quantitat d'actes que s'han organitzat i en segon lloc per la qualitat i varietat d'aquests.

La Setmana Cultural va incloure actes com el magnífic espectacle de Gospel Viu: "Marchin' to the Freedom', un repàs pels orígens i la història del Gospel des de l'Àfrica fins als nostres dies. A més, Gospel Viu és un magnífic grup coral que va posar dempeus el públic. L'única pega és que èrem pocs entre el públic.

La Setmana va incloure també un parell d'actuacions teatrals. D'una banda, Clochard, una excel·lent actuació de mim en què es mostra la interacció entre un executiu estressat un rodamon (un clochard) i en com van canviant les seves personalitats amb el pas del temps.

D'altra banda, Inestable ceretana ens va oferir els Monólogos de San Fermín, una combinació de gags, imitacions musicals i els clàssics monòlegs temàtics.

També vam pode gaudir, aquest cop al Museu Cerdà, d' Una nit amb Mozart, dedicada exclusivament al compositor salzburguès. Hi va actuar el Cor de Cambra de la Coral Cerdanya Canta i els pianistes Issam Osman, Sajni Hotchandani i Marc Freixes.

Finalment, vam tenir el sopar de cloenda de la Setmana Cultural al Poliesportiu de Puigcerdà, en el transcurs del qual es varen lliurar els premis del Concurs Fotogràfic i del Concurs Literari Vila de Puigcerdà, tal com ve essent tradicional des de fa força anys.

El Sopar congrega bona part dels participants de la Setmana, així com les autoritats locals i comarcals i representants del món cultural i dels mitjans de comunicació de la Cerdanya.

Esperem que l'any vinent, puguem dir que les coses han sortit igual de bé o millor que en la present edició.

1 Comments:

At 7:28 a. m., Anonymous Anònim said...

Es una llàstima que alguns d’aquests espectacles de la setmana cultural, el públic no es congregues mes, n’hi havia algun que estava mig buit, ja que es fa un bon repertori de cultura, almenys que la gent de Cerdanya hi vagi. El sopar ple, per variar.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home