30 d’agost 2011

L'èxit ha estat tan gran que no passarà per la porta

Segons l'Associació de Comerç de Puigcerdà, la Nit Blanca ha estat "un rotund èxit". Si això ha estat un èxit, em pregunto què hauria estat un "rotund fracàs"? Clar que em penso que molts comerciants confonen el carrer Major amb tot Puigcerdà. Si és així, és clar, s'obté una òptica deformada on tot és possible. Fins i tot que un èxit mediocre es converteixi en un rotund èxit.

Per començar, la major part de la Vila no va seguir les consignes i no van obrir més enllà de l'horari habitual. Ni tan sols el carrer Espanya. Només el carrer Major va ser l'excepció. D'altra banda, la gran majoria de botigues que van obrir, no van aguantar fins a les onze de la nit, com s'havia proposat.

Va aportar gent l'event? No més que qualsevol dissabte d'agost al capvespre. No calia fer tant de soroll per això. I pel que fa a les "desfilades de moda", van ser més una qüestió de bona voluntat que no pas res de preparat o de professional. En fi, "un èxit rotund".

I com que no es volen dir les coses pel seu nom i no s'admeten els fiascos, perquè els egos són massa grossos i hi ha gent que no s'equivoca mai, ho repetirem l'any vinent. Ja veurem. L'única cosa que espero és que l'Ajuntament no hi posi calés en un espectacle d'aquestes característiques, perquè si el que es vol és promocionar el comerç de la Vila, cosa que em sembla molt bé, potser que tinguem menys idees visionàries i apostem per una anàlisi seriosa dels problemes del comerç puigcerdanès actual i hi posem remei.

3 Comments:

At 2:40 p. m., Anonymous Anònim said...

EM DEMANO, COMERCIANTS HEU PAGAT LES HORES EXTRES AL VOSTRE PERSONAL?

 
At 11:22 p. m., Anonymous Anònim said...

SI ELS HAGESIN PAGAT NO HAURIAN FET MES HORES ,MES HORES MATEIX PREU AQUI ENCARE ESTAN EN LA EPOCA DELS ESCLAUS I ET DONO TOTA LA RAO,VA SER PATETIC

 
At 11:24 p. m., Anonymous Anònim said...

plas plas plas! molt ben dit.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home