09 d’octubre 2009

Bolvir marca el camí a seguir

Vull felicitar públicament des d'aquest bloc a l'Ajuntament de Bolvir per tenir allò que s'ha de tenir -coratge i idees clares- per impulsar un referèndum sobre la independència de Catalunya al seu terme municipal. De moment, la Cerdanya, feu d'ERC i de Reagrupament, ha hagut d'esperar a un alcalde independent per donar un pas endavant en aquesta línia. No deixa de ser paradoxal.

I és que sempre he dit que tenim molta gent al nostre voltant als quals se'ls hi omple la boca d'independència però que a l'hora de la veritat miren cap a un altre costat. A Puigcerdà mateix, des de l'equip de govern s'ha dit que estan a l'espera d'allò que decideixi Barcelona. Per favor! Aquesta sí que és bona!

Ara sembla que la nostra sobirania depèn d'allò que decideixin els regidors de l'Ajuntament de Barcelona! No tenim prou capacitat de decisió a la Cerdanya o què? Quina llàstima i quina ocasió perduda per donar exemple.

En fi, per sort tenim Bolvir. I tot i que no podré anar-hi a votar perquè no hi estic empadronat, sí que m'hi atansaré per veure quins resultats surten, cosa no gaire evident, tenint en compte que en aquest municipi hi ha empadronades moltes persones que no crec que siguin gaire afins a la independència de Catalunya.

Potserel resultat no serà tan espectacular com el d'Arenys de Munt, però espero que sigui igual de positiu. Quan un referèndum és lliure i no està condicionat el seu resultat per com es fan les preguntes, llavors sempre és una bona notícia saber què n'opina el poble de tal o qual qüestió i, en definitiva, una festa de la democràcia.

5 Comments:

At 10:45 a. m., Anonymous jordi said...

Precisament independentistes pròpiament dit no son els de ERC i Reagrupament a Cerdanya, s'han dedicat a fer teatre aquests fills de falangistes amagats darrere de partits demòcrates.

 
At 4:29 p. m., Blogger Joana said...

He entés bé? L'Ajuntament de Puigcerdà espera a veure que diu l'Ajuntament de Barcelona? De moment a Barcelona no he sentit res, no crec que s'arribi a fer. Per desgràcia em sembla que els resusltats no serien els desitjats o potser si, si tota aquesta gent està empadronada a Bolvir o d'altres llocs.

 
At 4:32 p. m., Blogger Yarhel (Enric Quílez) said...

Sí, has sentit bé :) Fascinant, oi?

 
At 9:48 a. m., Blogger Núria said...

I després es vol una llei d'especificitat pròpia? Per què, perquè manin des de Barcelona enlloc del Pirineu?

 
At 10:53 p. m., Anonymous Anònim said...

Lo de l'Ajuntament de Puigcerdà és molt fort... I encara sort que tenim Bolvir i, sobretot, l'alcalde, el Bartomeu Baqué, que és qui s'ho està carregant tot a l'esquena, i a part d'engegar projectes engrescadors per la comarca, s'èstà deixant les banyes a l'Ajuntament. Calen més polítics així a Cerdanya...

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home