12 d’agost 2009

El pont de la Molina

He vist amb agradable sorpresa com, finalment, les autoritats del país se n'han adonat de la vergonya que representava el túnel dels afores de la Molina, amb doble forat a diferent nivell que dificultava enormement el pas de vehicles alts, com alguns autobusos, pel seu pas.

Com que per sobre passa la via fèrria i aprofitant que ara el servei està suspès per millorar-ne el traçat, s'ha procedit a substituir aquesta obsoleta estructura per una de més moderna i podríem dir, de més normal.

La veritat, era absurd que es gastessin una milionada en la carretera que comunica Masella amb Super Molina, fent talussos i eixamplant el vial i una rèmora com aquesta continués al seu lloc, tan llampant, donant una nefasta imatge de la contrada.

Sembla, però, que a la Molina hi ha més moviments que el relatiu al pont del tren. La plataforma 'Salvem la Molina' recentment constituïda ha recollit una bona quantitat de signatures en contra de l'actual pla urbanístic.

Potser sigui dels pocs indrets de la comarca on s'han presentat al•legacions a les noves remodelacions dels plans d'ordenació del territori.

Particularment, no sé ben bé en què consisteixen les protestes, però tinc entès que té a veure amb el fet que està previst de fer-hi edificis alts. Veurem com evoluciona la cosa.

1 Comments:

At 9:12 a. m., Anonymous el molinero said...

paticularment el tema m'interessa fo´ça, així que tinguis més informació , t'agrairía que ens ho facis saber.
he buscat la plana web de "salvem la molina " i no he trobat rés.

gràcies,

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home