29 de març 2010

Secessió

Sembla ser que el president del Consell Comarcal de la Cerdanya ha arribat a amenaçar amb la secessió si no ens fa cas ens els nostres plantejaments territorials i arribar a demanar un estatus similar al d'Andorra.

Què vol dir això? La independència d'Espanya i de Catalunya? Un coprincipat tutelat com a Andorra? Un regió especial de l'ONU? Ens hem begut l'enteniment?

Si quan es planteja de fer canvis d'un cert nivell a la comarca ràpidament surten veus de pertot arreu que ens amenacen amb l'armagedó i amb el terrorífic crit de: "no espanteu el turisme", no em puc imaginar què comportaria la independència.

Per començar una certa ola de ressentiment de la resta de Catalunya envers nosaltres per botiflers, amb el que això comportaria per una comarca que viu en bona mesura del turisme i de la construcció relacionats amb l'àrea metropolitana de Barcelona i d'altres ciutats catalanes.

Fa anys havia sentit a parlar de demanar una província pròpia. Veig que ara ja demanem estat propi i si continuem a aquest pas, demanarem la independència de la Terra. Ja em veig amb vestit d'astronauta anant a viure a l'erma Lluna. En fi, per demanar que no quedi.

Mentrestant, els problemes reals de la comarca que els resolguin els carlins, oi? Perquè la nostra classe política està per altres causes més elevades i més nobles que no pas els problemes del dia-a-dia. Sort en tenim d'ells. Gaudeamus!

3 Comments:

At 11:18 p. m., Anonymous Anònim said...

Mireu, quan aquest senyor President (podeu consultar l'hemeroteca)se li va acudir crear un parc aquàtic al Tossal d'Olopte, zona protegida (EIN) al terme municipal del seu poble, perquè, segons ell, seria la gran novetat a la Cerdanya, ja podeu pensar quines idees pot tenir.

Jo vaig fer els meus càlculs:
-quan temps a l'any es podrien utilitzar aquestes instal·lacions?
-quin cost suposaria això?
-amb quant temps s'amortitzaria?

En fi, això és la planificació dels polítics en general. Igualment la secessió i tantes diarrees que se'ls acuden.

 
At 12:47 p. m., Blogger Juan Amaro said...

Maurell busca notoriedad, pero es evidente que no razona ni medita sus palabras, por algo el PSC en la comarca no crece. Es que le faltan dirigentes con sentido común.
Maurell como político está no verde, es apenas un brote.

 
At 10:33 a. m., Anonymous Anònim said...

FOTEN PENA TOTS PLEGATS

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home