06 de setembre 2010

Homenatge a Hermida

José Antonio Hermida ha tornat a demostrar que és el número 1 del BTT a nivell mundial. Dissabte passat es va proclamar Campió del Món al Canadà, demostrant que la seva carrera és lluny d'acabar-se.

El que més m'agrada de José Antonio Hermida és que és un lluitador nat. No sempre guanya, però sempre hi és allà donant la cara i mirant de guanyar. D'altres potser ho tenen més fàcil, però ell lluita fins al final i després de tot això, ha pogut collir els dolços fruits de la victòria.

Hermida porta molts anys pedalejant una BTT, però continua capdavanter en aquest món, tot i els mals moments o els periodes de debilitat, finalment s'imposa novament i fa que estiguem un altre cop orgullosos de tenir-lo com a veï i conciutadà.

Per això un demano a tots que aneu a l'acte d'homenatge que se li retrà a la plaça de l'Ajuntament de Puigcerdà el proper dia 10 de setembre, a les 20 hores, perquè crec que és dels que més s'ho mereixen i cal que li ho reconeguem. No només per ell, que no necessita demostrar res després de la seva llarga carrera esportiva, sinó per tots nosaltres.

1 Comments:

At 1:06 p. m., Blogger Yarhel (Enric Quílez) said...

Volia deixar constància que a l'homenatge que se li va retre divendres al capvespre a Hermida hi havia poca gent. Més dels que em pensava, però poca gent a fi de comptes.

Qualsevol altre lloc estaria orgullós de tenir un campió mundial i la gent aniria a donar-li suport. Aquí sembla ser que la gent està massa ocupada fent caixa o rascant-se allò que no sona.

Potser que, com deia una amiga meva, s'ha perdut l'esperit de comunitat. Cada cop penso més que és això i que vivim en un poble sense ànima on tothom fa la seva i ningú no mira pels demés.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home