07 de març 2016

Divendres



Fa uns dies, l’equip del programa de TV3 “Divendres” va estar tota la setmana a Puigcerdà. Vaig poder veure part del desplegament de mitjans per realitzar el programa i trobo una mica sorprenent la relació qualitat-preu obtinguda. Vaja, que es gasten una morterada de calés públics per uns resultats força mediocres.

En primer lloc, algunes de les coses que van sortir al programa ja havien sortit en l’anterior visita del programa a Puigcerdà. En segon lloc, algunes de les persones que hi varen intervenir, poc tenen a veure amb Puigcerdà ni amb la Cerdanya. A molt estirar, tangencialment.

Altrament, si del que es tracta és de posar a l’abast de Catalunya -via televisió- un conjunt de tòpics força coneguts, com la festa de l’Estany o el trinxat de Cerdanya, sincerament, crec que estem llançant el diners de tothom de la manera més absurda.

Més interessant vaig trobar el tema de la natació en aigües gelades i de la lluita contra el rabdomiosarcoma que, tot i no ser privatius de Puigcerdà, són originals i molt meritoris.

Però, sincerament, altres coses sobraven totalment i no estaven a l’alçada de la resta. I no poso exemples perquè no vull menystenir públicament ningú, però tothom se sap allò que és seu.

Només diré que tot i que Puigcerdà pot presumir de l’estany i del campanar, som quelcom més que tot això. Potser que ens ho plantegem seriosament per la propera vegada que ens visitin.

2 Comments:

At 10:44 a. m., Blogger Sito (Alfons MM) said...

Ja se sap que ens agrada massa el "postureo". El decorat de l'estany el vaig trobar encertat pels que no coneixen Puigcerdà. Els continguts són discutibles però crec que els trien des de la TV mateix després que l'ajuntament els hi proposi, així que poc es pot fer al respecte, penso.
I suposo que tants recursos mobilitzats també el van notar les empreses de serveis de la zona, això també s'ha de tenir en compte.
No estaria malament saber què cost i qui ho paga tot plegat...

 
At 11:09 a. m., Blogger yarhel said...

És l'ajuntament qui diu què surt, més que no pas TV3. Pel que fa als calés, ho paguem entre tots dels impostos generals.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home