26 de juny 2012

Concurs


Voldria proposar des d’aquest bloc que l’Ajuntament de Puigcerdà fes un concurs popular per escollir un nom més adequat per l’estany del Torniquet. Amb el temps, l’espai en qüestió ha anat guanyant personalitat i és força freqüentat, sobretot a l’estiu i crec que ja va essent hora de posar-li un nom propi.

Es podria fer un concurs popular on la gent presentés un o varis noms com a proposta d’aquest nom de l’espai i un jurat, també popular, amb presència de regidors de l’Ajuntament, decidís d’entre els noms més populars o més repetits.

Crec que seria una manera simpàtica i força democràtica de posar-li nom a aquest nou espai del poble que, amb el nou hospital transfronterer i l’eixample urbanístic de la zona, guanyarà cada vegada més pes en l’urbanisme puigcerdanès.

2 Comments:

At 8:07 p. m., Anonymous Anònim said...

Desconec absolutament l'orígen del nom del Torniquet, però és que donava per fet que ja es deia així i que no calia posar-li un altre nom.
No és que cregui que la teva no és una bona proposta, com bé dius, seria una fórmula simpàtica i democràtica, però si tots el coneixem amb aquest nom, perquè canviar-ho?
Agrairé si me'n fas cinc cèntims.

 
At 5:30 p. m., Blogger Yarhel (Enric Quílez) said...

Jo crec que caldria personalitzar-lo i donar-li un nom una mica més "fort" (relacionat amb algú o amb algun topònim una mica més atractiu). Però és una opinió personal, és clar, i si a la gent ja li està bé "Estany del Torniquet", doncs per mi, encantat.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home