09 de maig 2011

Tot ben eixut

Ja s'apropen les eleccions municipals. Es nota perquè han posat els clàssics plafons on penjar els cartells electorals i a poc que et descuidis, et trobes un polític fent un míting enmig de qualsevol carrer o plaça, donant la mà fervorosament, abraçant nens i petonejant iaies. Benaurades municipals!

Com deia un amic meu, es nota perquè t'arrangen el carrer de davant de casa, sí, just aquell que has tingut fet un nyap durant tota la legislatura. O bé surt del no-res una rotonda al barri del pont de Sant Martí, encara que tots els carrers que hi menen estiguin fets una porqueria, plens de sots milenaris.

El millor, però, serà després de les eleccions, quan surti qui surti hauran de passar el platet als vilatans perquè les arques municipals estan més buides que un rebost després d'haver-hi passat una plaga de rates.

Alguns, fins i tot, tenen els sants nassos de dir que això és mentida, però quan els proposes qualsevol cosa, desseguida han d'admetre que no es pot fer res perquè no hi ha calés. Això sí, ens podem permetre el luxe de comprar un edifici a la plaça dels Templers per tirar-lo a terra i ampliar uns quants metres l'esmentada plaça.

Quin sentit té tot això? Doncs que possiblement els que manen ja tenen clar que no repetiran i estan mirant de deixar-ho tot tan eixut com es pugui per acusar després d'incompetència a aquells que hauran de patir les conseqüències d'una gestió de sobreendeutament: o sigui, tots nosaltres.

3 Comments:

At 10:07 a. m., Anonymous Anònim said...

Mare meva sort que no et foten ni cas
com esta la peña vaya tela...

 
At 9:49 a. m., Anonymous La Natàlia said...

100% d'acord amb l'article!!

 
At 12:55 a. m., Blogger PEON PASADO said...

Completament d `acord i anonim dona la cara cobard

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home