28 d’octubre 2010

Caos circulatori al Poliesportiu de Puigcerdà

Ahir al vespre vaig poder veure la nova solució "ingeniosa" que ha trobat l'Ajuntament de Puigcerdà respecte de l'estacionament de vehicles a la zona del Poliesportiu. En primer lloc, ha restringit la circulació de la via a un sol sentit. Durant molts anys es va estar lluitant per tenir una bona circulació del poble amb el Poliesportiu i ara ens ho carreguem.

És cert que es pot tornar fent una maniobra per un carreró lateral, però això lluny de solucionar les coses, crearà un nus d'ampolla lamentable.

La següent "brillant" idea ha estat continuar els estacionaments en bateria a la zona adjacent al camp de futbol del Poliesportiu. Però de tan mala manera, que la meitat de cada plaça queda a l'altre costat de la vorada, envaint la vorera (encara que inexistent, perquè no està urbanitzada), amb el risc de punxar la roda del cotxe o de fer malbé els baixos del vehicle.

De totes maneres, encara que la vorera no estigui acabada, tenia entès que aparcar-hi a sobre estava prohibit. Amb la senyalització actual (han pintat les ratlles d'aparcament a la "vorera" mateix, travessant la vorada) s'incita a cometre una falta.

En fi, que lluny de solucionar els problemes de circulació, se n'han creat nous. No sé de qui ha estat la idea, però les meves sinceres "felicitacions". Només desitjar-li que no pensi tant no sigui que perdi el cap amb tanta genialitat.

1 Comments:

At 7:50 p. m., Anonymous Anònim said...

NO SE COM POT SER DE VOLER LA GENT AL POLI I NO POGUER ANAR-HI NI EN BUS NI QUASI APEU
AIXO ES UNA GUINOTADA PEL LUCARINI!!!!!!!! JO TAMBE VULL UN APARCAMENT DEVANT DEL MEU NEGOCI!!!!!

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home