14 de setembre 2010

No us fa vergonya?

Només una petita nota de "felicitació" als botiguers de Puigcerdà. Enhorabona per obrir per la Diada amb l'excusa del mercat artesà. Així es fa país! Només tinc el dubte de si obrireu també el dia de la Hispanidad o aquest dia sí que tancareu per celebrar-lo.

Una altra cosa: som l'únic poble de Catalunya on per la Diada hi ha més banderes espanyoles penjades als balcons, resta de la passada febre "roja" del Mundial, que senyeres catalanes?

Tot i respectant l'opció lliure de penjar a la finestra la senyera que us doni la gana, alguns, que tant se us omple la boca de catalanisme potser que us ho feu mirar, perquè quan s'ha de donar la cara, no ho feu. La resta són paraules buides que no interessen pas a ningú.

2 Comments:

At 9:12 a. m., Blogger Núria said...

Ostres, això és lleig. Fins i tot a Andorra, el país del comerç sense límits, és obligatori que tanquin totes les botigues dos dies de significat identitari: la Constitució i Meritxell. Alguns comerços van demanar obrir per la Constitució però el Govern andorrà no va baixar del burro. Ben fet.

 
At 9:55 p. m., Blogger Meister said...

Doncs com a bons catalans a mi em sembla genial que obrin i facin calaix. Més hores de servei pels mortals que anem a última hora i més vendes facturades, on presumiblement es cobraran impostos que teòricament repercutiran en l'economia local. Si som una comarca de serveis pels de fora (com semblen encaparrats a assimilar), si és festa i pugen pixapins, doncs au, a pringar.

Qui vulgui treballar, que treballi, no l'obliguem pas a tancar, no fotem!

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home