04 de setembre 2009

Aliens al Japó

Sembla ser que la realitat supera sempre la ficció. Al Japó, la dona del proper Primer Ministre d'aquest potència econòmica mundial, és una fervorosa creient dels "fenòmens paranormals". Segons afirma, un cop va viatjar a Venus en un ovni, mentre dormia. Segons ella, va ser una experiència meravellosa i Venus un lloc verd preciós.

Tenint en compte que Venus és un planeta on imperen condicions realment infernals, assotat pel més espantós efecte hivernacle, amb pluges d'àcid sulfúric i una pressió en superfície capaç d'esclafar qualsevol enginy que l'home pugui enviar-hi, s'ha de tenir molta imaginació per descriure aquest infern dantesc com un lloc 'verd i meravellós'.

Em penso que tindrem garantida una font sucosa de notícies extravagants provinents de la primera dama japonesa els propers temps. Jo ja trobava a faltar els deliris de Nancy Reagan i les seves consultes astrològiques que van afectar alguns fets de la presidència del seu marit.

Podem riure, però és ben cert que hi ha moltíssims polítics que consulten endevinadores professionals, que es fan llançar les cartes, o llegir les línies de la mà, o consulten el seu futur en boles de vidre. Naturalment, la majoria ho amaguen per por a que els comuns mortals en féssim befa i escarni, però no per això s'abstenen d'intentar-ho.

Suposo que si sapiguéssim la quantitat de gent aparentment respectable i tinguts per intel•lectualment solvents creuen en aquestes coses, hi hauria una crisi de confiança esgarrifosa en el sistema. Millor deixem-ho a l'esfera privada.

Per això sobten les declaracions de la primera dama japonesa que es podria haver estalviat d'explicar els seus somnis als demés i de tractar de fer-los passar com un fet real.

5 Comments:

At 6:42 p. m., Blogger Joana said...

Hi ha realment gent il·luminada al món, aquesta és molt bona. Quan ho he sentit a la ràdio, m'he fet un tip de riure, m'he imaginat que feia un viatge així tipus manga, amb efectes bola de drac i tot.

 
At 8:20 p. m., Blogger Núria said...

A mi m'ha vingut al cap la cançó de Mecano "Barco a Venus". La recordes? Feia: "Déjalo ya, sabes que nunca has ido a Venus en un barco; quieres flotar pero lo único que haces es hundirte". Era un viatge amb algunes substàncies al·lucinògenes per dir-ho d'alguna manera...

 
At 12:49 p. m., Anonymous Anònim said...

La tempura amb talls de Marihuana es el que te.

 
At 2:28 p. m., Blogger MCRR psicologia said...

Doncs si Enric, moltissima gent, no ho saps tu bé, la que arriba a consultar el tarot, a mediums i altres mitjans, i a la inversa, la de gent respectable i culturalment parlant, que fan l'altre paper "bruixes i bruixots" i no ho diries mai.

En aquests temps de crisis la gent busca una sortida a tots els seus problemes, i s'aferren a un ferro cremant.

 
At 5:06 p. m., Anonymous Anònim said...

En tenim bons exemples de pagament a Puigcerdà d'eines paranormals...

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home